Skip to content Skip to footer

TALENT BIJ JOU AAN DE SLAG

Jij hebt een uitdagend vraagstuk en zoekt naar een innovatieve, scherpe oplossing. Je ziet de potentie van ambitieus talent en gelooft in de kracht van persoonlijke ontwikkeling. Flame, set, match: de Vonk trainees staan voor je klaar.

Vonk werkt met ambitieus toptalent aan vraagstukken van vooruitstrevende organisaties in Noord-Nederland 
zoals die van jou. Vonk werkt aanstekelijk!

Een generatie die nieuwsgierig luistert, doorvraagt en niet is getemd door vastgeroeste werkwijzen.

Pagina Bedrijven

Growth PM, @ConFix

De juiste match

Met het Vonk multi-company traineeship krijg je binnen twee jaar tijd drie verschillende trainees over de vloer. Ze vlammen bij jou, maar staan bij ons op de loonlijst. Zo heb jij geen gedoe van de randzaken. En als je na twee jaar één van de trainees een baan wil aanbieden, dan staat dat je geheel vrij. 

De Vonk trainees werken vier dagen in de week bij jouw organisatie. Eén weekdag gaan ze als denktank aan de slag met jouw vraagstukken, en werken ze aan hun persoonlijke ontwikkeling. Zo blijven ze kwaliteit en vernieuwing brengen.

Met de trainees van Vonk haalt je organisatie een nieuwe generatie onafhankelijke geesten binnen. Een generatie die nieuwsgierig luistert, doorvraagt en niet is getemd door vastgeroeste werkwijzen. Voor wie samenwerken en de bottom-up benadering iets vanzelfsprekends is.

Past een Vonk Trainee bij mijn organisatie?

Een Vonk trainee is zelfbewust en creatief, en dus ideaal om projecten mee op te zetten. De ondernemende houding van de trainee houdt de vaart erin en zorgt voor zichtbaar resultaat. Dat vinden wij belangrijk, daarom werven en selecteren we scherp en plaatsen we trainees bij jou op basis van een opdrachtovereenkomst. 

De trainees van Vonk groeien als ze verantwoordelijkheid krijgen én voelen. Daarom zorgt Vonk met jou als opdrachtgever voor een heldere en uitdagende opdracht. En wil je met meerdere organisaties een trainee inschakelen? Dat kan, dan zorgen wij dat er een mooie samenwerking ontstaat.

Mogelijke projecten
  • Leer- en verandertrajecten
  • Organisatieoverstijgende uitdagingen
  • Moderne communicatievraagstukken
  • Innovatiemanagement
  • Vraagstukken die gebaat zijn bij een vernieuwende aanpak

Vonk voor bedrijven

  • Oplossen van jouw vraagstukken
  • Hoogwaardig talent op jouw werkvloer
  • Podium om je bedrijf te presenteren aan talent
  • Hackathons met de denktank van trainees
  • Pal staan voor talent in Noord-Nederland
Wil je weten of jouw vraagstuk zich leent voor een Vonk Traineeship? We gaan graag met je in gesprek.