Als young professional weet jij inmiddels hoe het werkende leven eruitziet. Je voelt je comfortabel in je rol, maar hebt behoefte om sneller te leren en te groeien.

Tijdens ons talentprogramma ga je samen met andere young professionals bewust aan de slag met jouw persoonlijk leiderschap. Zo leer je nog meer over jezelf, vergroot je je effectiviteit en de invloed die jij hebt om je persoonlijke en professionele doelen te bereiken.


Lees ervaringen

Doorgroeien als

Young Professionals


De kern van ons Talent­programma Persoonlijk Leiderschap

Tijdens ons talentprogramma ga je samen met andere young professionals bewust aan de slag met jouw persoonlijk leiderschap. Zo leer je nog meer over jezelf, vergroot je je effectiviteit en de invloed die jij hebt om je persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Tijdens het Talentprogramma Persoonlijk Leiderschap staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.

Je werkt een jaar lang aan jouw persoonlijk leiderschap en leert van bevlogen trainers, coaches én van de andere young professionals in jouw groep. Je ontdekt je kwaliteiten en talenten en hoe je deze zo effectief mogelijk inzet. Natuurlijk helpen we je ook je valkuilen te begrijpen en hoe je daar zo goed mogelijk mee omgaat.


Groei door. Met de Vonk methode

 • "Ik ben actief aan de slag met een opdracht waarvan ik ook echt weet dat het belangrijk gaat zijn. Zo probeer ik dingen voor elkaar te krijgen waar anderen profijt van zullen hebben"
  Jan de Vries
  Hi!Noord Trainee bij gemeente Eemsdelta
 • "Een verrijking voor elke young professional die de uitdaging aan durft te gaan om zichzelf de spiegel voor te houden"
  Siërra Wongsoredjo
  Deelnemer Talentprogramma | Casemanager Inkomen BRWI
 • "Met een trainee uit de Talentvijver van Hi!Noord komt er iemand binnen die enthousiast is, met een frisse blik naar je organisatie kijkt en goed gecoacht wordt."
  Chrétien van den Akker
  Preventieoverleg Groningen
Meer weten?

Lees onze verhalen

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief