Als young professional weet jij inmiddels hoe het werkende leven eruitziet. Je voelt je comfortabel in je rol, maar hebt behoefte om sneller te leren en te groeien.

Tijdens ons talentprogramma ga je samen met andere young professionals bewust aan de slag met jouw persoonlijk leiderschap. Zo leer je nog meer over jezelf, vergroot je je effectiviteit en de invloed die jij hebt om je persoonlijke en professionele doelen te bereiken.


Lees ervaringen

Doorgroeien als

Young Professionals


De kern van ons Talent­programma Persoonlijk Leiderschap

Tijdens ons talentprogramma ga je samen met andere young professionals bewust aan de slag met jouw persoonlijk leiderschap. Zo leer je nog meer over jezelf, vergroot je je effectiviteit en de invloed die jij hebt om je persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Tijdens het Talentprogramma Persoonlijk Leiderschap staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.

Je werkt een jaar lang aan jouw persoonlijk leiderschap en leert van bevlogen trainers, coaches én van de andere young professionals in jouw groep. Je ontdekt je kwaliteiten en talenten en hoe je deze zo effectief mogelijk inzet. Natuurlijk helpen we je ook je valkuilen te begrijpen en hoe je daar zo goed mogelijk mee omgaat.


Groei door. Met de Vonk methode

 • "Dankzij de trainingen heb ik een duidelijk beeld gekregen van hoe ik zelf in elkaar zit en wat ik kan verbeteren, maar ook wat ik van anderen kan en mag verwachten"
  Marijn van der Zaag
  Multi-company Trainee bij Vonk
 • "Ik ben door het Talentprogramma Persoonlijk Leiderschap veel strategischer geworden in hoe ik communiceer naar mijn collega’s en klanten"
  Merel Cuperus
  Deelnemer Talentprogramma | Manager Marketing & Sales bij KiVa School
 • "Het leuke is dat veel jonge professionals vanuit verschillende vakgebieden zich erg aangetrokken voelen tot duurzaamheid en energie"
  Wim Smit
  Nijestee
Meer weten?

Lees onze verhalen

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief