"Dankzij de trainingen heb ik een duidelijk beeld gekregen van hoe ik zelf in elkaar zit en wat ik kan verbeteren, maar ook wat ik van anderen kan en mag verwachten"
Marijn van der Zaag
Multi-company Trainee bij Vonk

Waardevol

Waar doe je je traineeship en waar bestaat je opdracht uit?

Op dit moment doe ik een opdracht bij Nationaal Programma Groningen. Als trainee bij het programmabureau werk ik aan verschillende data-opdrachten. Dat betekent dat ik alle informatie rondom bepaalde projecten verzamel en daar structuur en overzicht in aanbreng. Daarnaast ondersteun ik enkele collega’s bij hun taken.

Wat is het meest leerzame dat je uit je huidige werk haalt?

Projectmatig werken is mij niet onbekend. Tijdens deze opdracht, houd ik mij echter meer bezig met het proces dan met de inhoud. Ik krijg zo een goed beeld van de financiën en data achter de projecten. Daarnaast leer ik hier ook veel over overheidsland.

Wat is de grootste verrassing uit je traineeship?

Dat we als trainees vaak tegen dezelfde problemen aanlopen. We zitten in hetzelfde schuitje. Het is dan extra fijn om deze ervaringen te kunnen delen en samen oplossingen te bedenken.

Welk onderdeel van het traineeprogramma heeft je het meest geholpen in je werk?

Verscheidene trainingen hebben mij erg geholpen, zoals de training “Adviesrollen” en de training “Emotionele Intelligentie”. Door deze trainingen heb ik een duidelijk beeld gekregen van hoe ik zelf in elkaar zit en wat ik kan verbeteren, maar ook wat ik van anderen kan en mag verwachten.


Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief