"Door de focus op participatie leer ik enorm veel van andere mensen. Het is erg motiverend om met elkaar te werken aan een beter Groningen"
Martijn Brands
Trainee bij Nationaal Programma Groningen

Een informele en daardoor prettige sfeer.

Waar doe je je traineeship en waar bestaat je opdracht uit?

Ik ben trainee bij Nationaal Programma Groningen. Vanuit daar werk ik aan een opdracht bij het team wijkvernieuwing bij de gemeente Groningen. Hier werk ik aan verschillende projecten in Beijum en Lewenborg.

Wat is het meest leerzame dat je uit je huidige werk haalt?

In mijn werk trek ik op met mensen van verschillende achtergronden. Het is erg leuk en leerzaam om met mensen uit verschillende hoeken te praten over de problemen in de wijk en hoe zij kijken naar manieren om de wijk te verbeteren.

Wat is de grootste verrassing uit je traineeship?

De grootste verrassing van het traineeship zijn vooral de mensen die ik heb ontmoet. Het zijn collega’s met verschillende achtergronden die ongeveer dezelfde leeftijd en werkervaringen hebben. Dat zorgt voor een erg informele en daardoor prettige sfeer.

Welk onderdeel van het traineeprogramma heeft je het meest geholpen in je werk?

Ik vind de workshops die wij krijgen enorm handig. Door zaken als rolbepalingen en sociale intelligentie leer je beter hoe mensen in elkaar zitten en hoe je jezelf kan verbeteren als professional.


Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief