Waar doe je je traineeship en waar bestaat je opdracht uit?

Ik doe mijn traineeship bij Lifelines. Mijn opdracht bestaat uit een netwerk opbouwen in de noordelijke regio waarbij er zoveel mogelijk impact kan worden gemaakt met lifelines data. Hierbij focus ik mij op het bedrijfsleven maar verken ik ook samenwerkingen met bijvoorbeeld overheid of semi-overheid.

Waar wil jij graag in groeien?

Ik wil graag al m’n kernkwaliteiten op een professionele manier ontwikkelen. Ik geloof sterk in focussen op waar je goed in bent en niet zozeer in heel veel energie steken in waar je minder goed in bent.

Waar kijk je het meest naar uit tijdens jouw traineeship?

Mijn eigen ontwikkeling.

Waarom ben jij blij met je huidige werk?

Het is heel divers en ik spreek veel verschillende mensen. De ene dag werk ik op kantoor, dan sta ik op een congres en dan ben ik weer in gesprek met een bedrijf. Daarnaast vergt het veel creativiteit en innovatief denken, dat is waar ik veel energie van krijg! En ik heb een hele leuke werkgever met een super leuk team, ik voel me er ontzettend thuis.

Wat is jouw kracht?

Contact leggen, verbinden, enthousiasmeren, creatief en innovatief denken.

Hoe ziet je favoriete weekend eruit?

Op vrijdagavond een latin avond, lekker de hele avond dansen. Zaterdag een beetje bijkomen en met vrienden afspreken. ’s Avonds uit eten en dan weer dansen. Zondag lekker relaxen en nog even een avond-sauna pakken.

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?

Focus op je kracht en trek niet eeuwig aan de dingen waar je niet goed in bent. Als je jouw kracht kunt inzetten en optimaal kunt ontwikkelen, zien en geloven mensen in jou en kun je veel bereiken.


Terug naar team

Caitlin Weyhenke

Hi!Noord Trainee bij Lifelines

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief