Waar doe je je traineeship en waar bestaat je opdracht uit?

Ik doe mijn traineeship bij de Gemeente Groningen. Mijn opdracht bestaat voor het grootste deel uit het coördineren van het infopunt ‘Sunny Selwerd’ voor de wijkvernieuwing. Daarnaast houd ik me bezig met andere sociale aspecten van de wijkvernieuwing. Denk aan het in kaart brengen van de sociale voorzieningen en samen met anderen de sociale cohesie in de wijk Selwerd aanpakken. Ook probeer ik samen met anderen een brug te slaan tussen de ruimtelijke kant van zaken en de sociale kant. 

Waar wil jij graag in groeien?

Ik zou graag willen groeien in mijn leidinggevende kwaliteiten. Ik wil ook graag meer kennis opdoen over de verschillende facetten van het werk bij meerdere organisaties. Ik ben ook benieuwd naar feedback van anderen wat betreft mijn werk en wat ik daarin zou kunnen verbeteren. 

Waar kijk je het meeste naar uit tijdens jouw traineeship?

In mijn traineeship kijk ik het meeste uit naar het opdoen van nieuwe kennis bij verschillende organisaties. Ik vind het ook leuk om veel nieuwe mensen te leren kennen en om te zien hoe elk individu zijn werk anders benadert en wat ik daarvan kan leren. Ik kijk ook uit naar het uitwisselen van ervaringen met andere trainees. 

Waarom ben jij blij met je huidige werk?

Mijn huidige werk vind ik heel erg leuk. Dit komt omdat er een goede balans is tussen heel veel (nieuwe) dingen leren en deze direct in praktijk brengen en leuk contact met collega’s. Dit geeft mij een comfortabel gevoel en de ruimte om mijzelf te zijn en mijn gevoelens en meningen te delen. 

Wat is jouw kracht?

Mijn kracht op werkgebied is voornamelijk dat ik niet bang ben om vragen te stellen, proactief ben en graag nieuwe ideeën aandraag. 

Hoe ziet je favoriete weekend eruit?

Een ideaal weekend bestaat voor mij uit een goede mix tussen activiteiten doen met vrienden en mijn rust pakken. Een goede balans. 

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?

Het beste advies dat ik ooit heb gekregen komt voort uit een gesprek met een willekeurige meneer op een bankje die mij destijds op het hart drukte om wanneer je in gesprek bent met een ander over een bepaald onderwerp, altijd de definitie te vragen van dat onderwerp, voordat je compleet langs elkaar heen loopt in een gesprek en er onnodige miscommunicatie of een discussie ontstaat. 


Terug naar team

Chana Vledderman

Trainee Wijkmakers bij Gemeente Groningen

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief