Waar doe je je traineeship en waar bestaat je opdracht uit?

Ik volg het New Energy Traineeship en ben werkzaam als beleidsadviseur energietransitie bij SWO De Wolden Hoogeveen.

Waar wil jij graag in groeien?

Ik wil graag mijn kennis over de energietransitie en uitvoering van duurzame energieprojecten vergroten en me ontwikkelen in projectmanagement. Hiernaast wil ik graag mijn netwerk binnen de duurzaamheidssector uitbreiden.

Waar kijk je het meeste naar uit tijdens jouw traineeship?

Ik kijk ernaar uit om nieuwe aspecten van de energietransitie te leren, mijn expertise te vergroten en een positieve impact te hebben door concrete duurzame oplossingen te implementeren in de samenleving.

Waarom ben jij blij met je huidige werk?

Ik ben blij met mijn werk omdat het me de kans biedt om mijn passie voor duurzaamheid te combineren met praktische acties. Ik kan daadwerkelijk bijdragen aan een duurzamere toekomst en ben blij met de maatschappelijke impact die ik hiermee kan maken!

Wat is jouw kracht?

Mijn kracht ligt in de gedrevenheid om doelen te bereiken, mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden, mijn positieve instelling en de toewijding om me in te zetten voor de maatschappij.

Hoe ziet je favoriete weekend eruit?

In mijn ideale weekend combineer ik sportieve activiteiten (zoals een flinke hardloopsessie) met ontspanning op de bank en een goed boek. Verder vind ik het heerlijk om gezellig met vrienden te borrelen of lekker uit eten te gaan. Als perfecte afsluiting bezoek ik graag een leuk concert in Vera of de Oosterpoort!


Terug naar team

Eva van Rij

New Energy Trainee bij SWO De Wolden Hoogeveen

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief