Wat doe je binnen Vonk?

Binnen Vonk ben ik medeverantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Ik houd me onder andere bezig met doorontwikkeling van Vonks online zichtbaarheid en ik maak content voor op de socials. Naast Vonk ben ik op dit moment ook bezig met mijn Master International Communication. Hier leer ik veel over internationale bedrijfscommunicatie en strategisch merkmanagement. Deze kennis pas ik dus ook toe binnen Vonk!

En... Je favoriete project op dit moment?

Mijn favoriete project is op dit moment het ontwikkelen van een nieuwe look voor Vonk op social media. Hierbij willen we iets ontwikkelen wat onze huidige en potentiële volgers het meest aanspreekt. Het is een leuk traject waar ik mijn ideeën en creativiteit goed in kwijt kan!

Waar ligt jouw kracht?

Mijn kracht ligt bij dat ik ondernemend, leergierig en enthousiast ben. Het combineren van mijn master en werken bij Vonk zorgt ervoor dat ik uitgedaagd word en direct mijn kennis kan toepassen in de praktijk.

Hoe ziet je favoriete weekend eruit?

In mijn favoriete weekend breng ik het liefst zoveel mogelijk tijd door met vrienden. Door mijn drukke leven heb ik op dit moment weinig tijd om me doordeweeks bezig te houden met sociale activiteiten. Hierdoor probeer ik dit in het weekend zoveel mogelijk in te halen en helemaal uit te rusten voordat de drukke week weer begint.

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?

Het beste advies wat ik ooit heb gekregen komt van mijn vader. Wanneer ik ergens over in zat zei hij altijd tegen mij: ‘Je kan je nu wel druk maken, maar als er op dit moment niets is wat je kan doen om het te regelen, is het verspilde energie’. Dit is me dan ook zeker bijgebleven en haal ik graag terug als ik me druk maak over iets waar ik op dat moment toch niks aan kan doen.


Terug naar team

Fabienne van Hienen

Marketeer

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief