Waar doe je je traineeship en waar bestaat je opdracht uit?

Leuk om kennis te maken! De komende twee jaar ga ik vol enthousiasme aan de slag bij Nationaal Programma Groningen. De komende acht maanden kun je mij vinden rondom het gemeentehuis van de gemeente Oldambt in Winschoten. Hier sluit ik mij aan bij de afdeling Ruimte & Economie. Mijn focus ligt op de actualisatie van lokale projecten, met specifieke aandacht voor de uitvoering van het project ‘Opgroeien in een Kansrijke Omgeving’ (OKO).

Waar wil jij graag in groeien?

Mede door de verschillende omgevingen waarin ik aan de slag zal gaan, hoop ik de komende tijd te ontdekken op welk vlak ik met mijn kwaliteiten kan bijdragen aan een positief toekomstbeeld voor de provincie Groningen.

Waar kijk je het meeste naar uit tijdens jouw traineeship?

Omdat we op meerdere plekken aan het werk zullen gaan, hoop ik veel verschillende mensen te ontmoeten. Ik kijk er naar uit om iedereen te leren kennen en mijn professionele netwerk uit te breiden.

Waarom ben jij blij met je huidige werk?

Momenteel kan ik mijn creatieve ei goed kwijt in het werk dat ik doe. Er is een fijne sfeer op kantoor en ik kan het goed vinden met mijn collega’s. 

Wat is jouw kracht?

Ik zou mijzelf omschrijven als vriendelijk, open, oprecht en gedreven.

Hoe ziet je favoriete weekend eruit?

Het liefst begin ik de dag met strong-flow yoga. Daarna een ijskoffie, lekkere lunch en een lange wandeling door het bos met mijn vriend en hondje. Op zondag een filmmarathon met vrienden op de bank klinkt ook perfect. 

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?

Merk op en laat los. Zo kun je bewust kiezen hoe je wilt reageren op een situatie.


Terug naar team

Feline Faber

Trainee Nationaal Programma Groningen bij diverse opdrachtgevers

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief