Waar doe je je traineeship en waar bestaat je opdracht uit?

Mijn traineeship bestaat uit verschillende opdrachten. Mijn huidige opdracht doe ik bij het ICCS (Innovation Centre Connected Solutions). Voor dit innovatiecentrum ben ik bezig om te inventariseren welke vraagstukken er in de zorg spelen omtrent communicatietechnologie. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van 5g-netwerken om op hoge snelheid beeldmateriaal van de één naar de andere zorginstantie te kunnen sturen. 

Waar wil jij graag in groeien?

Graag wil ik beter begrijpen hoe mensen met elkaar samenwerken bij verschillende organisaties. Verder wil ik erachter komen of het werken als projectmanager bij mij past. 

Waar kijk je het meeste naar uit tijdens jouw traineeship?

Bijzondere verhalen horen van anderen, met een goed team proberen het verschil te maken en mijzelf als professional verder kunnen ontwikkelen.

Waarom ben jij blij met je huidige werk?

Er is veel variatie. Het ene moment zit ik tussen de start-ups pilots te bespreken. Het andere moment ben ik naar Den Haag om te verkennen wat onze rol wordt in de ontwikkeling van 6g.

Wat is jouw kracht?

Ik ben nieuwsgierig, sociaal en kan goed relativeren.  

Hoe ziet je favoriete weekend eruit?

Dat is een combinatie van actief erop uit (concerten, musea) en thuis bezig zijn met mijn hobby’s (schaken, muziek produceren, lezen).

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?

Vul niet voor een ander in wat hij of zij denkt. De kans is groot dat het anders is dan je verwacht.   


Terug naar team

Freerk Reitsma

Trainee Konnect

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief