Waar doe je je traineeship en waar bestaat je opdracht uit?

In mijn eerste opdracht werk ik als ambtelijk en bestuurlijk adviseur bij de gemeente Het Hogeland. Inhoudelijk ben ik bezig met de consequenties van de kabinetsreactie op de parlementaire enquête aardgaswinning Groningen. 

Waar wil jij graag in groeien?

Ik wil mezelf het liefst ontwikkelen op het gebied van leidinggeven. Als voetbalscheidsrechter weet ik hoe ik dit op het veld zo goed mogelijk kan doen, maar de werkvloer is weer een compleet verschillend decor dat om andere kwaliteiten vraagt. Daarnaast wil ik graag groeien in het adviseren van bestuurders. Dit is volledig nieuw voor mij, maar spreekt me wel enorm aan. 

Waar kijk je het meeste naar uit tijdens jouw traineeship?

De gezamenlijke activiteiten met de traineegroep zijn altijd supergezellig en inspirerend. Na elke samenkomst kijk ik weer uit naar de volgende!

Waarom ben jij blij met je huidige werk?

Ik houd ervan om met politiek en actualiteit bezig te zijn. Wat dat betreft kan ik helemaal mijn ei kwijt in mijn huidige werk. 

Wat is jouw kracht?

De rust bewaren. Of het nu gaat om organiseren, leidinggeven of omgaan met stressvolle situaties: ik heb weinig moeite met het overzicht behouden en duidelijk blijven communiceren.

Hoe ziet je favoriete weekend eruit?

’s Weekends sta ik zo veel mogelijk op of langs de voetbalvelden als scheidsrechter of toeschouwer, al kan ik ook altijd genieten van een luie zondag. 

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?

Verwacht het onverwachte.


Terug naar team

Hasse Aartsen

Trainee Nationaal Programma Groningen bij diverse opdrachtgevers

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief