Waar doe je je traineeship en waar bestaat je opdracht uit?

Momenteel ben ik trainee bij WarmteStad. In het noordwesten van Groningen is WarmteStad bezig met het aanleggen van een warmtenet, om zodoende een bijdrage te leveren aan de omschakeling van een fossiele naar een duurzame warmtevoorziening in de stad Groningen. Mijn opdracht is om in samenwerking met Gemeente Groningen en Nijestee een projectplan op te zetten voor de wijk Kostverloren.

Waar wil jij graag in groeien?

Ik wil mijzelf graag communicatief verder ontwikkelen, om vervolgens te kunnen optreden als verbinder. Ik werk zelf erg graag met mensen, dus zie het als mijn grootste uitdaging om dit naar een hoger niveau te tillen.

Waar kijk je het meest naar uit tijdens jouw traineeship?

Het feit dat ik de komende twee jaren bij drie verschillende organisaties aan de gang ga. Op deze manier hoop ik veel ervaringen en kennis op te doen. Daarnaast kijk ik er ook erg naar uit om mijzelf beter te leren kennen tijdens de trainingsdagen van Vonk.

Waarom ben jij blij met je huidige werk?

Omdat ik bijdraag aan de verduurzaming van mijn eigen stad, dat motiveert enorm! Daarnaast heb ik een erg leuk team dat mij goed ondersteunt en adviseert waar nodig.

Wat is jouw kracht?

Het aanvoelen van mensen, ik kan mij goed in een ander verplaatsen en ben daardoor in staat zaken van verschillende perspectieven te bekijken.

Hoe ziet je favoriete weekend eruit?

Vrijdagavond uiteten met mijn vriendin. Vervolgens zaterdagochtend de sportschool in, ’s middags muziek maken en tuinieren; om aansluitend ’s avonds af te sluiten met een concert in de Oosterpoort. Als laatste, ga ik graag zondags naar FC Groningen met vrienden. En dit allemaal het liefst met een zonnetje erbij!

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?

Proberen kan nooit kwaad.


Terug naar team

Hein Damming

New Energy Trainee bij diverse opdrachtgevers

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief