Waar doe je je traineeship en waar bestaat je opdracht uit?

Ik doe mijn traineeship vanuit Hi!Noord bij het programmateam Gezondheid en Welzijn Eemsdelta. Mijn opdracht bestaat uit het in kaart brengen van alles wat er al gebeurd qua initiatieven op het gebied van gezondheid en welzijn.

Waar wil jij graag in groeien?

Ik wil graag groeien in het actief netwerken. Dit is ook wat het meest belangrijke is binnen mijn traineeship opdracht.

Waar kijk je het meest naar uit tijdens jouw traineeship?

Het actief aan de slag gaan met een opdracht waarvan ik ook echt weet dat het belangrijk gaat zijn. Dingen voor elkaar krijgen waar anderen profijt van zullen hebben.

Waarom ben jij blij met je huidige werk?

Zoals eerder gezegd blijkt de urgentie van de opdracht erg hoog. Daarnaast ben je veel op pad, heb je veel sociale interactie met verschillende mensen en werk ik in een dynamisch team wat nog in ontwikkeling is.

Wat is jouw kracht?

Mijn kracht is het houden van overzicht en het onderscheiden van hoofd en bijzaken. Ik kom van het platteland ben van nature erg nuchter. Daardoor kan ik mij zowel verplaatsen in de ‘burger’ als in het perspectief van ‘instanties’.

Hoe ziet je favoriete weekend eruit?

Het weekend begint altijd met sport op de zaterdag. Dit kan in de zomer kaatsen zijn, maar als dat seizoen stopt is het voetbal. Na de wedstrijd gezellig een biertje doen met het team en daarna uitgaan met diezelfde vrienden. Wel maakt dit de zondag vaak wat korter.

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?

Doe moeilijk als het nodig is, maar niet moeilijk als het makkelijk kan.


Terug naar team

Jan de Vries

Hi!Noord Trainee bij gemeente Eemsdelta

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief