Waarom heb je Vonk opgericht?

In mijn werk kom ik bij veel bedrijven en organisaties over de vloer. Vaak komen de gesprekken op de ontwikkelvragen waar deze partijen mee worstelen. En gaat het over de medewerkers van de dag van morgen. Hoe vind je medewerkers die passen bij het bedrijf, meegroeien met het bedrijf en het juiste profiel hebben dat nodig is? Daar zit nu vaak een groot gat. Een gat dat ik wilde helpen op te lossen door jonge talentvolle mensen en organisaties met elkaar in contact te brengen.

Wat doe je binnen Vonk?

Binnen Vonk ben ik verantwoordelijk voor een deel van de binnenwereld, de HRM kant, en een deel van de buitenwereld, het contact met de (potentiële) klanten, de saleskant.

Wat wil je nog meer met Vonk bereiken?

Mijn toekomstbeeld is dat Vonk in Noord-Nederland hét bedrijf is waar je als young professional je toe wendt in jouw zoektocht naar ontwikkeling van jouw persoonlijk leiderschap. Als je je bewust bent van je ambities en tegelijkertijd weet dat je nog wat te ontwikkelen hebt, dan moet Vonk voor jou de logische keuze zijn.

Hoe ziet je favoriete weekend eruit?

Mijn favoriete weekend vindt buiten plaats. Buiten op onze mooie woonboerderij, of zeilend op het wad. Of op de fiets of tennisbaan: buiten is altijd mooi.

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?


Stel vragen, geef geen antwoorden. Mensen weten vaak zelf heel goed waar een oplossing voor hun vraag of vraagstuk ligt. Door het stellen van de juiste vragen help je hen het beste op weg.

Waarvoor kunnen mensen contact met je opnemen?


Hahahaha, waarover niet? Ik ben nieuwsgierig van aard en ben erg geïnteresseerd in een groot scala van onderwerpen. Dit heb ik al mijn hele leven en weet daarom van heel veel dingen een beetje. En van sommige dingen net wat meer. Bijvoorbeeld over het houden van bijen, het onderhouden van paardenhoeven of het mooiste plekje op het wad om droog te vallen. Tot het doorvoeren van een grote reorganisatie mét behoud van werkplezier en goede resultaten, of de manier waarop je het beste uit jezelf kunt halen in je werk. Gerelateerd aan Vonk: persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit zijn onderwerpen waar ik op ieder moment van de dag graag met je over in gesprek ga.


Terug naar team

Job Mol

Mede-oprichter en trainer

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief