Waar doe je je traineeship en waar bestaat je opdracht uit?

Mijn traineeship doe ik bij Hi!Noord, wat in het teken staat van de transitie van gezondheidszorg naar ‘zorg voor gezondheid’. Hierin ben ik 4 dagen in de week bezig met een opdracht van het Martini ziekenhuis in Groningen, waar de opdracht bestaat uit het bouwen van een duurzame infrastructuur wat betreft de samenwerking tussen kennisinstellingen en de digitale strategie binnen het ziekenhuis. Hierin moet de vraag en aanbod wat betreft studenteninzet dichterbij elkaar worden gebracht en uiteindelijk een ‘flying squad’ worden gecreëerd. Daarnaast is er een dag in de week georganiseerd door zowel Hi!Noord als Vonk waarbij wij als trainees samenkomen en een programma volgen.

Waar wil jij graag in groeien?

Ik wil graag groeien in het bouwen van een professioneel netwerk, waarin ik gericht kan netwerken met mensen. Mijn opdracht bestaat uit het verbinden van mensen, dus een uitgelezen mogelijkheid om hierin te groeien!

Waar kijk je het meest naar uit tijdens jouw traineeship?

Ik kijk het meest uit naar het moment dat wij als trainees samenkomen en kunnen zien hoe een ieder is gegroeid en met trots kunnen terugkijken wat we tot dat punt al hebben bereikt.

Waarom ben jij blij met je huidige werk?

Omdat ik in mijn werk een verbindende factor kan zijn tussen partijen die graag willen samenwerken. Daarnaast omdat ik vrijheid krijg in hoe ik mijn werk uitvoer.

Wat is jouw kracht?

Mijn kracht ligt in het hebben van overzicht. Met mijn bedrijfskundige achtergrond ken ik alle facetten van een organisatie en kan ik de consequenties van bepaalde acties gemakkelijker identificeren.

Hoe ziet je favoriete weekend eruit?

Door eerst lekker te gaan voetballen, de overwinning vervolgens te vieren met mijn vrienden op een feestje. De volgende dag ergens lekker te gaan lunchen, een wandeling te maken door de stad en ‘s avonds een leuk concert te bezoeken om het weekend goed mee af te sluiten.

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?

Huil niet omdat het voorbij is, lach omdat het is gebeurd.


Terug naar team

Kevin Bijlsma

Hi!Noord Trainee bij Martini Ziekenhuis

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief