Waar doe je je traineeship en waar bestaat je opdracht uit?

Tot nu toe heb ik mij voornamelijk beziggehouden met een experiment vanuit Konnect gericht op de regio Eemsdelta. Binnen dit experiment is onder andere aandacht besteed aan een betere afstemming tussen mkb en onderwijs, het bijdragen aan de gebiedsontwikkeling en het verbinden van partijen in de regio. Hiernaast heb ik binnen Konnect gewerkt aan het organiseren van kwartaalbijeenkomsten en heb ik zorggedragen over de (interactieve) kaarten die voort zijn gekomen vanuit projecten binnen Konnect.

Waar wil jij graag in groeien?

Ik zou graag willen groeien in mijn leiderschapsvaardigheden. Ik denk dat ik daardoor een positieve invloed uit kan oefenen op de mensen om mij heen. Het zal mij ook een stuk zelfverzekerder maken in mijn positie. Aangezien een groot deel van mijn huidige werk te maken heeft met financiën en subsidies, lijkt het me daarnaast ontzettend waardevol om hier meer over te leren. 

Waar kijk je het meeste naar uit tijdens jouw traineeship?

Ik kijk het meest uit naar de connecties en werkervaring die ik ga opdoen. Ik heb ondertussen al ontzettend veel mensen leren kennen en veel mogen leren. Ik hoop dit door te zetten tijdens mijn traineeship. 

Waarom ben jij blij met je huidige werk?

Ik ben blij met mijn huidige werk omdat ik de kans krijg om mensen en organisaties te leren kennen en de verbinding te leggen. Ik krijg echt een “kijkje in de keuken” bij allerlei partijen/mensen/organisaties. Daarnaast heb ik een fijne samenwerking met collega’s en medetrainees. Dit maakt het werk nog leuker en geeft mij veel voldoening en vertrouwen in de toekomst.

Wat is jouw kracht?

Mijn kracht zit in mijn openheid en eerlijkheid. Ik sta open voor nieuwe ervaringen en ideeën. Ik hecht veel waarde aan eerlijkheid. Daarnaast ga ik graag met iedereen het gesprek aan. Ik heb een gezonde dosis nieuwsgierigheid die mij voortdurend aanmoedigt om te leren.

Hoe ziet je favoriete weekend eruit?

In het weekend ga ik graag een rondje wielrennen door de mooie Groningse natuur of plan ik een spelletjesavond met vrienden. Ook vind ik het heerlijk om ‘even helemaal niks te doen’ en naar sport, series of films te kijken.

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?

Het beste advies dat ik ooit kreeg is: “Laat je niet gek maken.” Mijn ouders hebben mij altijd aangemoedigd om vertrouwen in mijzelf te hebben en veerkracht op te bouwen. Dit draagt voor mij erg bij aan mijn zelfvertrouwen en zekerheid.


Terug naar team

Leon de Jong

Trainee Konnect

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief