Waar doe je je traineeship en waar bestaat je opdracht uit?

Mijn eerste werkplaats is bij Lefier, dit wordt gevolgd door Grunniger Power en de gemeente Groningen. Ik ga me hier bezighouden met het thema duurzame toekomst. Ik ga onder andere kijken naar klimaatadaptieve maatregelen om hittestress en wateroverlast aan te pakken.

Waar wil jij graag in groeien?

Ik wil ontdekken wat mijn drijfveren zijn en waar ik mijn passie kwijt kan. Daarnaast zou ik mezelf beter willen ontwikkelen op persoonlijk vlak, zoals op het gebied van presentatieskills en zelfreflectie.

Waar kijk je het meeste naar uit tijdens jouw traineeship?

Ik kijk er naar uit om bij verschillende bedrijven een ‘kijkje in de keuken’ te nemen en daar weer andere dingen te leren.

Waarom ben jij blij met je huidige werk?

Ik ben blij met mijn huidige werk, omdat ik hier veel kan leren en mijn collega’s me daar ook bij helpen.

Wat is jouw kracht?

Mijn kracht is dat ik positief en leergierig ben.

Hoe ziet je favoriete weekend eruit?

Een perfect weekend zou bestaan uit een spelletjesavond met vrienden, gezellig weekendje weg met mijn vriend, met m’n ouders uit eten, naar de bios, met vriendinnen een avondje op stap en ergens nog een beetje sporten!

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?

Het beste advies dat ik ooit heb gekregen, heb ik van mijn opa. Hij zei altijd dat hij nooit spijt heeft gehad van dingen die hij wel heeft gedaan, alleen van dingen die hij niet heeft gedaan.


Terug naar team

Linde de Jong

Trainee Wijkmakers bij diverse organisaties

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief