Waar doe je je traineeship en waar bestaat je opdracht uit?

Ik heb een functie bij de Gemeente Midden-Groningen als WMO Casemanager. Mijn traineeship bij Vonk staat in feite los van mijn werkzaamheden bij de Gemeente Midden-Groningen. Bij Vonk ben ik bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en bij de gemeente focus ik mezelf op mijn functie als WMO Casemanager. De trainingen bij Vonk hebben indirect ook voordelen voor de gemeente omdat ik hier als het goed is, een betere professional van wordt. Win-winsituatie dus ;). 

Waar wil jij graag in groeien?

Ik wil een sterke en zekere professional worden die flexibel inzetbaar is. Hier kunnen de trainingen van Vonk dus zeker aan bijdragen. 

Waar kijk je het meeste naar uit tijdens jouw traineeship?

Ik kijk het meeste uit naar de leuke, geplande activiteiten met de traineegroep. 

Waarom ben jij blij met je huidige werk?

Ik merk aan mezelf dat ik momenteel op de juiste plek zit. Ik haal energie uit mijn werk door samen met de inwoner op zoek te gaan naar een passende voorziening, zodat diegene weer kan participeren in de samenleving. 

Wat is jouw kracht?

Ik ben rustig, betrouwbaar en precies. Wanneer iets aan mij wordt overgedragen, zorg ik ervoor dat dit goed wordt opgepakt en opgelost.

Hoe ziet je favoriete weekend eruit?

Ik houd ervan om gezellig een wijntje de drinken met vriendinnen en ben wel in voor een feestje. Verder vind ik het leuk om te shoppen. Ik heb noooooit genoeg kleding, haha. 

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?

Meer dan je best kun je niet doen. 


Terug naar team

Manon Sturkenboom

Trainee WMO Casemanager bij Gemeente Midden-Groningen

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief