Wat doe je binnen Vonk?

Ik ben werkzaam als werkstudent. In die rol ben ik een beetje een manusje van alles, maar ben ik nu vooral bezig met het implementeren van Simplicate als backoffice systeem en het uitbouwen van onze Talentpool.

Je favoriete project op dit moment?

Toch wel het uitbouwen van de Talentpool. Het is erg leuk om te brainstormen over hoe wij nieuw talent al in een vroeg stadium kunnen betrekken bij Vonk! Mocht je daar ideeën over hebben, laat het me vooral weten!

Waar ligt jouw kracht?

Connecties maken in de brede zin van het woord. Ik vind het heerlijk om een probleem op me afgestuurd te krijgen en dan uit verschillende hoeken een oplossing te bedenken. Daarbij hou ik er ook van om mensen met de juiste persoon in contact te brengen zodat ze verder kunnen groeien!

Hoe ziet je favoriete weekend eruit?

Op vrijdagavond lekker met vrienden eten en iets drinken om vervolgens zaterdag te vlammen op het voetbalveld! Na een kleine afzakker in de voetbalkantine vind ik het heerlijk om mijn zondag lekker vrij te hebben en lekker op de bank sport te kijken of lekker een dagje erop uit te gaan.

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?

Ik ga hier een gigantisch cliché neerzetten, maar het is voor mij belangrijk om dit af en toe te horen: ‘Doe écht iets wat je leuk vindt’. Alleen dan ga je het meeste plezier uit je werk halen!


Terug naar team

Mark Timmer

Projectondersteuner

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief