Waar doe je je traineeship en waar bestaat je opdracht uit?

Ik ben functioneel applicatiebeheerder bij Gemeente Midden-Groningen. Het is mijn taak om samen met mijn drie collega’s ervoor te zorgen dat het zaaksysteem optimaal werkt. Hierbij draait het om het toekennen, wijzigen en verwijderen van rechten van medewerkers, het controleren van gekoppelde systemen en het oplossen van problemen.

Waar wil jij graag in groeien?

Op persoonlijk vlak zou ik graag mijn kwaliteiten nog beter willen maken en ik zou graag leergieriger en geïnteresseerder in anderen willen worden. Dit is mijn eerste echte baan, dus ook op professioneel vlak valt er nog veel te leren.

Waar kijk je het meeste naar uit tijdens jouw traineeship?

Ik kijk het meeste uit naar de workshops die de gemeente aan onze traineegroep geeft. Hiermee leren wij de gemeente en de werkwijze beter kennen.

Waarom ben jij blij met je huidige werk?

Ik heb veel gezellige collega’s om mij heen en dit werk sluit goed aan op de studie die ik heb afgerond. Met dit werk kan ik veel van de theorie die ik tijdens mijn studie heb geleerd toepassen.

Wat is jouw kracht?

Ik heb een groot oog voor detail en ik zie soms dingen die anderen over het hoofd zien. Verder breng ik een frisse wind mee in het team, aangezien er al een aantal jaren geen nieuwe medewerkers binnen het team zijn gekomen. 

Hoe ziet je favoriete weekend eruit?

Het liefst doe ik op zaterdag iets actiefs met vrienden of mijn vriendin en dan ‘s avonds gezellig tijdens een spelletjesavond een pilsje drinken. En dan zondag lekker lang uitslapen, de hele dag bankhangen en voetbal kijken.

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?

Bij de beoordeling van mijn afstudeerstage kreeg ik te horen dat ik altijd constant presteer en dat ik vooral zo door moet gaan. Dat is het beste en mooiste advies dat ik gekregen heb.


Terug naar team

Marnix Withaar

Trainee Gemeente Midden-Groningen

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief