Waar doe je je traineeship en waar bestaat je opdracht uit?

Ik doe mijn traineeship bij Kennislab Noordoost Fryslân (NOF). Kennislab NOF is in samenwerking met de gemeenten en de zorgverzekeraar bezig met hoe we de ouderenzorg in Noordoost Friesland toekomstbestendig kunnen organiseren. Met als uitgangspunt de transitie van zorg naar gezondheid. Het komende jaar heb ik een verbindende en ondersteunende rol bij projecten die bijdragen aan het organiseren van toekomstbestendige ouderenzorg.

Waar wil jij graag in groeien?

Ik wil graag ontdekken hoe ik mijn kwaliteiten en opgedane kennis op de best mogelijke manier in de praktijk kan brengen. Waarbij ik mijzelf kan blijven uitdagen en door ontwikkelen, maar ook van betekenis kan zijn voor een ander.

Waar kijk je het meest naar uit tijdens jouw traineeship?

Ik kijk het meeste uit naar de ervaringen die ik op ga doen, hoe ik zelf in het werkveld functioneer en welke uitdagingen ik tegen ga komen. Daarnaast wil ik mij graag inzetten en van betekenis zijn voor de ouderen in Noordoost Friesland.

Waarom ben jij blij met je huidige werk?

In mijn werk ben ik aan de slag met een complex vraagstuk dat de nodige uitdagingen met zich meebrengt, maar ook zorgt voor variatie in mijn werkzaamheden. Twee aspecten waar ik naar op zoek ben in mijn werk. Daarnaast haal ik voldoening uit het feit dat ik iets doe wat bijdraagt aan de maatschappij.

Wat is jouw kracht?

Mijn kracht is dat ik georganiseerd en gestructureerd ben in mijn werk, waardoor ik het overzicht kan houden en niet snel in de stress schiet.

Hoe ziet je favoriete weekend eruit?

In het weekend ben ik graag met vrienden op pad. Samen herinneringen maken onder het genot van een drankje.

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?

Het leven bestaat uit vallen en weer opstaan. Fouten mogen gemaakt worden en zijn er alleen maar om van te kunnen leren.


Terug naar team

Mirthe de Vries

Hi!Noord Trainee bij Kennislab Noordoost Fryslân

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief