Waar doe je je traineeship en waar bestaat je opdracht uit?

Ik ben een beetje een vreemde eend in de bijt, want ik werk al drie jaar bij Espria als Vitaliteitsexpert. In deze functie houd ik mij bezig met de beweging naar duurzaam inzetbaar zorgpersoneel bij organisaties in de VVT, gehandicaptenzorg, GGZ, zorg op afstand en jeugdgezondheidszorg. Duurzame inzetbaarheid in de zorg is een complex vraagstuk, vooral in het systeem waar we nu in zitten. Vanuit die functie was ik op zoek naar wat meer ondersteuning op veranderkundig gebied en dat heb ik in dit programma gevonden!

Waar wil jij graag in groeien?

Van mijzelf ben ik vrij impulsief en ik zou graag wat beter willen leren om eerst na te denken voordat ik in de actiestand spring. Daarnaast wil ik op professioneel vlak graag groeien in strategisch denken en het realiseren (en meetbaar maken) van de impact van veranderingen.

Waar kijk je het meest naar uit tijdens jouw traineeship?

Naast het opdoen van nieuwe kennis en ervaringen vind ik het erg leuk dat we als groep jonge ambitieuze professionals samen dit traject bewandelen. We kunnen denk ik veel leren van elkaars complexe vraagstukken en veranderaanpakken.

Waarom ben jij blij met je huidige werk?

Omdat ik hier echt wat kan betekenen en omdat er veel mooie kansen liggen binnen Espria waarin ik denk van waarde te kunnen zijn.

Wat is jouw kracht?

Mijn enthousiasme! 🙂 Vanuit mijn enthousiasme en oprechte interesse in anderen maak ik makkelijk verbinding en bouw ik snel relaties op.

Hoe ziet je favoriete weekend eruit?

Een weekend in de bossen of aan het water met onze zelfgebouwde camper Voxy (ja, hij heeft echt een naam 😉 ) , onze lieve hond Miltos en een paar vrienden. Overdag gaan we dan surfen/ wakeboarden, wandelen of fietsen om daarna in de avond samen rond het kampvuur te zitten met een drankje in onze handen.

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?

Vertrouw in jezelf. Je kunt meer dan je denkt.


Terug naar team

Nicolien Oomen

Vitaliteitsexpert bij Espria

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief