Waar doe je je traineeship en waar bestaat je opdracht uit?

Mijn traineeship doe ik bij KONNECT. KONNECT is een programma dat de samenwerking tussen kennisinstellingen en ondernemers wil stimuleren om zo innovatie in de regio te bevorderen.

Binnen het traineeship houd ik mij bezig met projectondersteuning. Deze ondersteuning bied ik voor meerdere onderdelen van het programma. Het eerste onderdeel is het experiment dat in het teken staat van het realiseren van een bedrijfstakschool. Daarnaast bied ik ondersteuning bij het organiseren van evenementen, waarbij de ontmoeting tussen kennisinstellingen en ondernemers centraal staat. Om het KONNECT-landschap in kaart te brengen, help ik ook bij het realiseren van informatiestromen. De visuele vertalers maken aan de hand van deze informatiestromen visuele platen.

Waar wil jij graag in groeien?

Mijn doel is om te ontdekken waar mijn kwaliteiten liggen, waar ik energie van krijg en hoe ik dit op de best mogelijke manier in de praktijk kan toepassen. Ik vind het leuk om iets voor een ander te betekenen en wil mijzelf blijven uitdagen en ontwikkelen.

Waar kijk je het meeste naar uit tijdens jouw traineeship?

De samenwerking met de KONNECT collega’s. Het is mooi om te zien hoe iedereen met elkaar een bijdrage levert aan het programma. Daarbij vind ik de workshops en training van Vonk erg leuk om te doen! Het is een mooi moment om met de trainees bij te praten en te werken aan je eigen ontwikkeling.

Waarom ben jij blij met je huidige werk?

Wat ik het leukste aan mijn werk vind is dat ik veel nieuwe mensen leer kennen. De verhalen en ervaringen van deze mensen inspireren mij en zetten mij aan het denken. Daarnaast vind ik het persoonlijk ontwikkeltraject erg waardevol.

Wat is jouw kracht?

Ik ben erg goed in het creëren van overzicht, plannen en organiseren van werk. Soms is dit best een uitdaging in een chaotische omgeving, waar ik veel van leer.

Hoe ziet je favoriete weekend eruit?

In mijn weekend ben ik vooral bezig met ontspannen, sporten en mijn vrienden zien. Mijn doel is om over twee jaar een marathon te lopen. Hier ben ik voor aan het trainen. Daarnaast volg ik samen met vriendinnen groepslessen.

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?

De energie die je uitstraalt en geeft aan een ander, is ook de energie die je terugkrijgt.


Terug naar team

Rebecca Dik

Konnect Trainee

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief