Wat doe je bij Vonk?

Wat ik doe bij Vonk is erg divers. Mijn functietitel bij Vonk is Programmamanager en Talentcoach. Zo kan ik een hele dag training geven of heb ik op een andere dag een coachingsafspraak met een trainee en daarnaast een programmaoverleg met één van onze partners. En weer een andere dag ben ik samen met collega’s inhoudelijk de programma’s aan het ontwikkelen, strategische vraagstukken aan het uitwerken en ons eerste Vonk Festival aan het organiseren. Het is dus nooit saai!

Wat vind je het leukst aan je werk met young professionals?

Iemand verder helpen in zijn/haar carrière. Door jezelf goed te kennen, kun je dat ook uitdragen naar jouw (werk)omgeving. Daarin een bijdrage kunnen leveren, vind ik het allerleukste om te doen.

Voor welke training mogen we jou wakker maken?

De training Personal Branding! Dit is een vaag en soms spannend begrip, maar mijn doel van de training is om iedereen met een gezonde portie zelfvertrouwen binnen de arbeidsmarkt naar huis te laten gaan.

Waar ligt jouw kracht of expertise?

Mijn kracht ligt in het verbinden, creëren en ontwikkelen. Door mijn ervaring op het gebied van HR, Sales en Financiën ben ik binnen Vonk breed inzetbaar. En daar houd ik van!

Hoe ziet je favoriete weekend eruit?

Het gelukkigst ben ik in de bergen. Aangezien we die in Nederland niet hebben, ben ik blij als mijn weekend de volgende ingrediënten heeft: sporten én eten. Ik kan heel erg genieten van een rondje hardlopen, wielrennen of suppen, om ‘s avonds lang en goed te tafelen met familie en/of vrienden.

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?

Van mijn eerste leidinggevende leerde ik: Wat voor jou als een 6 voelt, kan voor een ander als een 10 voelen. Van een groot en wijs man leerde ik: If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together (Nelson Mandela).


Terug naar team

Susan te Velde

Programmamanager en Talentcoach

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief