De Vonk
werkwijze

"Ik vind het belangrijk dat iedereen erbij kan en mag horen. Mijn huidige traineeship biedt me de kans om daaraan te werken"

Voor talent dat wil groeien.

Je bent aangenomen voor jouw traineeship, de match met jouw opdrachtgever is gemaakt en je kunt niet wachten om te beginnen. Gefeliciteerd! Er staat je een spannende en fantastische tijd te wachten, want jij gaat starten met een bijzonder traineeship. Je leert jezelf nog beter kennen en doet unieke ervaring op. Zo ga je vlammend van start met jouw loopbaan. Wij dompelen je onder in de Vonk leerschool en springen met jou in het diepe, omdat je je daar écht ontwikkelt. Spring mee!

Groei door. Met de Vonk methode

Wie ben ik?

Natuurlijk gaat het erom wat je kunt en wat je wilt. Maar daar kom je pas echt achter, als jij weet wie je bent. Daarom is zelfinzicht één van de pijlers van de Vonk leerschool. Ontdek hoe je in elkaar zit. Test je krachten. En stel met onze talentcoaches jouw Groeiplan op, om zelfinzicht om te zetten in actie.


Wat wil ik?

Leer jij jezelf steeds beter kennen en heb je ervaring opgedaan? Dan is het tijd om jouw nieuwe inzichten te benutten. Samen met je talentcoach ontwikkel je jouw visie op je toekomst, ontdek je waar jij voor staat en geef je je carrière vorm. Onze trainers helpen jou om hier effectief invulling aan te geven.


Wat kan ik?

Je leert ‘on the job’ en verdiept tijdens trainingen en workshops in de Vonk leerschool. Je versterkt jouw skills en leert nieuwe vaardigheden waar je de rest van je leven profijt van hebt. Groei tijdens onze basistrainingen. En geef vorm aan jouw ontwikkeling door te kiezen uit ons breed keuzeaanbod van trainingen, workshops en events.


Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief