Skip to content Skip to footer

PROGRAMMA
TRAINEESHIP

In twee jaar tijd drie verschillende opdrachten bij drie verschillende opdrachtgevers: het Vonk Traineeship biedt jou de kans jezelf als professional te ontdekken en bij te dragen aan de toekomst van bedrijven en organisaties in Noord-Nederland.
Je volgt een uitgebreid ontwikkelprogramma en wordt intensief begeleid, zodat jij kunt vlammen. Vier dagen per week werk je bij de opdrachtgever aan een uitdagend vraagstuk. Op vrijdag volg je trainingen, krijg je coaching en intervisie en werk je met je collega-trainees op innovatieve manieren aan vraagstukken van opdrachtgevers.

De Vonkvisie
op werk

Gemotiveerd werken en leren

Wij geloven dat je leert door te werken en het beste werk levert als je continu blijft leren. Ons twee jaar durende ontwikkelprogramma is daarom zo opgebouwd, dat het aansluit bij de fase waarin jij zit. Je leert je collega-trainees kennen tijdens een onboardingweekend en krijgt vanaf de eerste training al handige tools aangereikt waarmee je grip krijgt op jouw opdracht.

In alle programmaonderdelen leg je de link tussen jouw persoonlijke ontwikkeling en de praktijk van je opdracht. Zo word je optimaal ondersteund in het uitvoeren van je opdracht en leer je ‘on the job’.

Word Vonk Trainee!

Een Vonk trainee is zelfbewust, werkt effectief en brengt innovatie en vernieuwing. In ons programma staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Het programma bestaat uit drie hoofdlijnen.

Icon

PersoonlijkLeiderschap

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden en richting te geven. Je leert jezelf beter kennen, ervaart hoe jij in balans kan blijven en experimenteert met gedrag. We dagen je regelmatig uit om te reflecteren. Hierbij gebruiken we persoonlijkheidstests (MBTI), 1-op-1 coaching, intervisie en trainingen.
Icon

ProfessioneleVaardigheden

Tijdens verschillende trainingen leer je effectieve methoden kennen en werk je aan jouw skills in onder andere projectmanagement (Scrum), besluitvorming (Holacracy) en adviesvaardigheden. De trainingen sluiten zoveel mogelijk aan bij de fase van de opdracht waarin jij zit, zodat je de geleerde lessen gelijk kunt inzetten.
Icon

Ondernemerschap &Creativiteit

Ondernemerschap en creativiteit zijn skills waarmee jij vernieuwing kan brengen in organisaties. Tijdens hackathons, founder talks en inspirerende excursies hoor en ervaar je hoe anderen dit doen, én ga je zelf aan de slag. Hierbij doen we een beroep op jouw creativiteit en stimuleren we je om op je bek te gaan.

Ben jij klaar voor Vonk?

Wie wil vlammen, moet pit hebben