Skip to content Skip to footer

JE VOLGENDE
STAP IS HIER

Ben jij klaar om te vlammen bij Vonk en jezelf als professional te ontdekken? Verzamel dan al je bravoure, talent en energie en solliciteer dan nu voor één van onze traineeships of een functie binnen het Vonk-team.

Vonk Multi-company
Traineeship

Op dit moment is ons team met Multi-company trainees compleet. Sta jij te springen om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan en bij te dragen aan de toekomst van organisaties in Noord-Nederland? Schrijf je in op onze nieuwsbrief! Wij brengen jou hier als eerst op de hoogte van openstaande vacatures, selectieprocedures en de start van een nieuw Multi-company traineeship.

Vonk Dedicated Traineeship

Op dit moment is ons team met Dedicated trainees compleet. Wil je op de hoogte blijven van de kansen om bij te dragen aan de toekomst van organisaties in Noord-Nederland? Schrijf je in op onze nieuwsbrief! Wij brengen jou hier als eerst op de hoogte van openstaande vacatures, selectieprocedures en de start van een nieuw Dedicated traineeship.

Vonk-Team

Op dit moment is ons Vonk-Team compleet. Ben jij ook overtuigd van alle mooie kansen die Noord-Nederland rijk is en denk jij dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Selectieprocedure

Wie wil vlammen, moet pit hebben

Selectieprocedure
Vonk Multi-company traineeship

Selectieprocedure
Vonk Dedicated Traineeship

Solliciteren

  • Uiteenlopende opdrachten in een tweejarig traineeship programma
  • Een intensief traineeprogramma, gericht op jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling
  • Coaching, training en begeleiding
  • Samenwerken met ervaren adviseurs én mede-trainees

    Binnen welk programma wil jij graag trainee worden?

    Jouw motivatie

    Jouw cv