Zoek jij meer dan alleen een baan? Spring met ons in het diepe tijdens jouw traineeship en geef je loopbaan een kickstart! Welk traineeship ook bij jou past, je gaat een avontuur aan dat je nooit zult vergeten. Je groeit als persoon en professional, zodat jij kunt vlammen!


Lees ervaringen

Starten als
Trainee


Ontdek jouw traineeship

Ben jij erop gebrand om de energietransitie te versnellen? Of wil je juist werken aan betere zorg? Onze traineeships hebben we verbonden aan drie thema's, dus bekijk snel onze thema's en ontdek welk traineeship het beste bij jou past. Met welk traineeship je ook start, je kunt rekenen op een hoogwaardig traineeprogramma en intensieve begeleiding van onze coaches en trainers. Zo ontwikkel jij tijdens je traineeship jouw persoonlijk leiderschap, groei je in jouw werkveld en specialiseer jij je steeds meer in je werk. Je legt de basis voor jouw loopbaan en leert waar jij voor staat. Flame, set, match!
Ben jij geïnteresseerd in onze traineeships, maar nog niet toe aan solliciteren?
Schrijf je dan in voor de Vonk Talent Pool!
Inschrijven Talent Pool

Groei door. Met de Vonk methode

 • "Mijn opdracht bij het Martini Ziekenhuis bestaat uit het verbinden van mensen, dus een uitgelezen mogelijkheid om hierin te groeien!"
  Kevin Bijlsma
  Hi!Noord Trainee bij het Martini Ziekenhuis
 • "Een verrijking voor elke young professional die de uitdaging aan durft te gaan om zichzelf de spiegel voor te houden"
  Siërra Wongsoredjo
  Deelnememer Talentprogramma
 • "Vonk is een fijne samenwerkingspartner die het belang van de trainee centraal stelt."
  René Donkerbroek
  Nationaal Programma Groningen
meer inspiratie

Lees onze verhalen

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief