Werk aan een

betere wereld van morgen


Maak het verschil voor jezelf én voor een ander tijdens een traineeship in de wereld van zorg en gezondheid. Of jij nou graag van betekenis wilt zijn voor een ander, of er een uitdaging in ziet om het gezondheidsdomein toekomstbestendig te maken: tijdens jouw traineeship ben je in de positie om te groeien als persoon en professional en om bij te dragen aan een betere wereld van morgen.


Een traineeship in de wereld van Zorg en Gezondheid

Tijdens jouw traineeship in de wereld van zorg en gezondheid groei je als persoon en professional, terwijl je werkt aan meer gezondheid voor iedereen. Om echt een verschil te kunnen maken, volg je een uitgebreid en hoogwaardig traineeprogramma.

Zo leer je niet alleen ‘on the job’, maar breng je jouw ontwikkeling in een stroomversnelling. Je leert van bevlogen trainers, coaches en experts, én van je mede-trainees tijdens een avontuur dat je nooit gaat vergeten!


Starten als
Trainee in de Zorg en GezondheidHi!Noord Traineeship

Wil jij aan de slag met de transitie van zorg naar gezondheid? Dan is het Hi!Noord Traineeship jou op het lijf geschreven!
Lees meer
Ben jij geïnteresseerd in onze traineeships, maar nog niet toe aan solliciteren?
Schrijf je dan in voor de Vonk Talent Pool!
Inschrijven Talent Pool

Groei door. Met de Vonk methode

Vonk werkt samen
met deze organisaties:

 • "Door de focus op participatie leer ik enorm veel van andere mensen. Het is erg motiverend om met elkaar te werken aan een beter Groningen"
  Martijn Brands
  Trainee bij Nationaal Programma Groningen
 • "Een verrijking voor elke young professional die de uitdaging aan durft te gaan om zichzelf de spiegel voor te houden"
  Siërra Wongsoredjo
  Deelnemer Talentprogramma | Casemanager Inkomen BRWI
 • "De combinatie van werken en ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten maakt dat de trainees doorlopend de kennis die ze opdoen kunnen toepassen bij ons"
  Jochen Mierau
  Scientific Director Lifelines
Meer inspiratie

Lees onze verhalen

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief