Skip to content Skip to footer

DEDICATED TRAINEESHIP

Aan de slag bij één organisatie met de focus op jouw talent: dat is het Vonk Dedicated Traineeship!
Als Dedicated Trainee specialiseer je je in een complexe functie. Jij bent in dienst bij één van de partners van Vonk, waar je je in twee jaar tijd vastbijt in een specifieke sector en functie die jou op het lijf geschreven is. 

Waarom een Dedicated Traineeship?

De organisatie waar jij aan de slag gaat heeft een specialistische opdracht die perfect aansluit op jouw studieachtergrond. Denk hierbij aan opdrachten binnen de Zorg, de energietransitie, Overheid, of Bouw en Techniek. Jij leert de organisatie waar jij werkt van voor naar achter kennen, je past jouw specialistische kennis toe in de praktijk en ontwikkelt je in razend tempo tot een expert. Zo maak jij het verschil!
Samen met jouw mede-trainees volg je een uitgebreid ontwikkelprogramma en werk je aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Een deel van het programma wordt door jouw eigen opdrachtgever vormgegeven, zodat je kennismaakt met het werkveld, de organisatie en jouw collega’s. Het Traineeprogramma bestaat uit drie hoofdlijnen: Persoonlijk Leiderschap, Professionele Ontwikkeling en een inhoudelijke leerlijn die aansluit bij jouw sector.

 

Alleen de beste match

Jij bent klaar om te vlammen in het Dedicated Traineeship, want jij bent:
  • Klaar om jezelf verder te ontwikkelen
  • Gretig om je vast te bijten in een specialistische functie
  • Enthousiast om binnen één organisatie aan de slag te gaan

De beste match? Dat is voor ieder Dedicated Traineeship anders. Maar één ding is zeker: jij bent klaar om jezelf verder te ontwikkelen. Het liefst samen met jouw mede trainees, zodat jullie kunnen leren van elkaar. Daarnaast zoek je een werkgever waarbij jouw inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling voorop staat, een sprong in het diepe ga jij niet uit de weg!