Skip to content Skip to footer

Verander de zorg, word Hi!Noord trainee!

Wil jij als trainee aan de slag met verandervraagstukken en innovaties in Noord-Nederland? Wil jij bijdragen aan meer gezondheid van alle inwoners en behoud van gezondheidszorg? Het Hi!Noord Traineeship is hét traineeship voor starters die willen bijdragen aan meer gezondheid en brede welvaart.
Als Hi!Noord trainee werk je een jaar lang vanuit het hart van Health Impact Noord aan uitdagingen in het Noord-Nederlandse gezondheidsdomein. Uitdagingen op de vlakken strategie en change, HR, data en tech, burgerparticipatie, innovatie en nog veel meer. Je bent verantwoordelijk voor een concreet vraagstuk en werkt nauw samen met betrokkenen op alle lagen: professionals, beïnvloeders, bewoners, patiënten en experts.

Waarom het Hi!Noord Traineeship?

Hi!Noord is een groot regionaal programma dat innovaties in het Noord-Nederlandse gezondheidslandschap duurzaam verbindt en versterkt om de transitie naar zorg voor gezondheid versneld vorm te geven.
Als trainee ga je tijdens het Hi!Noord Traineeship een jaar lang in de rol van change agent aan de slag met complexe vraagstukken, zodat je bijdraagt aan een toekomstbestendiger gezondheidsdomein in de drie noordelijke provincies. Je werkt vier dagen per week in de praktijk en zet daar een nauwe samenwerking op met hoofdrolspelers in alle lagen van die praktijk. Met hen onderzoek, innoveer en evalueer je.
Op de vijfde dag heb je een actieve rol in de Hi!Noord Community of Learners en volg je een persoonlijk ontwikkelingsprogramma bij Vonk. Voor de Community of Learners draag je zelf input aan en onder begeleiding van experts werk je aan elkaars vraagstukken. Het persoonlijk ontwikkelingsprogramma bestaat uit drie leerlijnen: persoonlijk leiderschap, professionele vaardigheden en jouw loopbaanperspectief in Noord-Nederland. Als trainee krijg je hierin alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, je netwerk uit te bouwen en kennis te maken met de grootste opgaven in onze regio.
Heb je brandende vragen? Stel die dan gerust aan Job Mol via 06 48 54 84 41 of hinoord@vonktraineeship.nl.

Alleen de beste match

Jij bent klaar om te vlammen in het Hi!Noord Traineeship, want jij bent:
  • erop gebrand om te werken aan zorg voor gezondheid

Jij wil bijdragen aan een toekomstbestendig gezondheidsdomein en stroopt daarvoor de mouwen op. Je hebt affiniteit met gezondheid en wil graag in een positie zitten waarin je verschil kunt maken.

  • gericht op samenwerking en analytisch sterk
Transities versnellen doe je niet alleen. Jij zoekt de samenwerking op en luistert goed naar de belanghebbenden. Je weet hun behoeften en wensen in beeld te brengen en daarop gezamenlijk actie te ondernemen.
  • ondernemend en ziet nieuwe kansen

Jouw handen beginnen te jeuken als er zich een kans voordoet! Je onderneemt, brengt mensen en ideeën in beweging, en zorgt voor actie.

  • niet bang voor complexiteit en onzekerheid

Als iets ingewikkeld lijkt zet jij je tanden erin. Ook als de uitkomst niet goed te voorspellen is ben jij enthousiast om te blijven bouwen en aanjagen.