Skip to content Skip to footer

MULTI-COMPANY TRAINEESHIP

In twee jaar tijd drie verschillende en uitdagende opdrachten bij diverse opdrachtgevers in een sector waar jij het verschil wil maken: dat is het Vonk Multi-company traineeship!
Als Multi-company trainee werk je in twee jaar tijd bij drie verschillende organisaties in een sector aan uiteenlopende, serieuze vraagstukken. Denk hierbij aan corporates, het MKB, maatschappelijke instellingen en overheden.

Waarom een Multi-company traineeship?

Je krijgt de kans om te ontdekken bij welk type opdracht en bij welk type organisatie jouw hart ligt. Jij bent in de lead voor jouw opdracht, maar je komt niet alleen. Samen met een team van mede-trainees en een achterban van ervaren (sociaal) ondernemers, adviseurs en actie-onderzoekers ga je aan de slag, en spring je in het diepe.
Je volgt samen met jouw mede-trainees een uitgebreid traineeprogramma en je werkt naast jouw professionele ontwikkeling ook aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Het traineeprogramma bestaat uit drie hoofdlijnen: Persoonlijk Leiderschap, Professionele Ontwikkeling en een inhoudelijk leerlijn die aansluit bij de sector waarin je aan de slag gaat.

 

Alleen de beste match

Jij bent klaar om te vlammen in het Vonk Multi-company traineeship,want jij bent:
  • Klaar om jezelf verder te ontwikkelen

Je kan niet wachten om jezelf verder te ontwikkelen op zowel professioneel- als persoonlijk gebied. Je bent zelfbewust, werkt effectief en brengt innovatie en vernieuwing.

  • Analytisch en verantwoordelijk

Je hebt een sterk analytisch vermogen: binnen de kortste keren zie jij hoe een organisatie functioneert. Je gaat op onderzoek uit, weet nieuwe informatie te verzamelen en past deze vervolgens toe. Hierbij is het dragen van verantwoordelijkheid geen enkel probleem voor jou.

  • Ondernemend en bewust van je omgeving

Je bent ondernemend ingesteld, een mooie uitdaging ga jij niet uit de weg. Je neemt het voortouw en bent altijd op zoek naar nieuwe kansen. Ook heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en weet je ideeën over te brengen op anderen. Ondertussen hou je rekening met de wensen en behoeften van de klant.