Skip to content Skip to footer

TRAINEE-
PROGRAMMA

Binnen onze traineeprogramma’s staat jouw groei centraal. En dat heeft een reden. Want door bewust aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling, word je niet alleen beter in je werk, maar ook gelukkiger! En die positieve energie werkt aanstekelijk.
Om dat te bereiken, zorgen wij voor hoogwaardige traineeprogramma’s. Waarin al onze trainers en coaches ervaring, doortastendheid en humor mee brengen. Zo groei je in je kunnen en zelfvertrouwen én is je persoonlijke ontwikkeling ook echt leuk!
Hoofdlijnen in de traineeprogramma’s zijn Persoonlijk Leiderschap, Professionele Vaardigheden en een inhoudelijke leerlijn die aansluit bij jouw sector.
Icon

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden en richting te geven. Je leert jezelf beter kennen, ervaart hoe jij in balans kan blijven en experimenteert met gedrag. We dagen je regelmatig uit om te reflecteren. En dat doen we op een samenhangende manier, zodat je altijd weet waarom we met elk onderdeel bezig zijn.
De basis bestaat uit verschillende tests en je persoonlijk ontwikkelingsplan, die de ruggengraat vormen van jouw persoonlijke ontwikkeling. Want persoonlijke ontwikkeling begint bij zelfinzicht. Daarnaast krijg je één-op-één coaching, volg je trainingen en heb je samen met jouw mede-trainees intervisie.
Icon

Professionele Vaardigheden

Professionele vaardigheden zijn vaardigheden die je nodig hebt om je werk goed uit te voeren. In deze hoofdlijn staat kennisoverdracht en het aanleren van nieuwe vaardigheden centraal. 
Tijdens verschillende trainingsmodules leer je effectieve methoden kennen en werk je aan jouw skills in onder andere projectmanagement en adviesvaardigheden. De trainingen sluiten altijd aan bij de context van jouw werk of opdracht, zodat je de geleerde lessen gelijk kunt inzetten.
Met jouw klas volg je een aantal basistrainingen die jou voorbereiden op de verdiepingsslag die jij wil maken. Je kiest uit ons cursusboek aanvullende trainingen en workshops, die aansluiten bij jouw behoeften en de fase waarin jij zit. Deze verdieping volg je met trainees uit meerdere klassen. Zo breid je je netwerk verder uit en leer je nog meer buiten jouw comfortzone.
Icon

Sectorspecifieke leerlijn

Om het verschil te kunnen maken waarvoor jij warm loopt, volg je een sectorspecifieke leerlijn. Je doet basiskennis op om de sector te doorgronden, verdiept je in ontwikkelingen die gaande zijn en bouwt een netwerk op waar je je hele leven profijt van hebt.

De sectorspecifieke leerlijnen ontwikkelen we altijd met stevige partners. Partners die het klappen van de zweep kennen, innovatief zijn ingesteld en met goede energie jou en je mede trainees vooruit helpen. Zo doen wij waar we goed in zijn en vullen de partners ons aan om jouw groei echt te kunnen realiseren.