Skip to content Skip to footer

TRAINEE WORDEN

Een Vonk Traineeship biedt jou de kans jezelf als professional te ontdekken en tegelijkertijd bij te dragen aan de toekomst van bedrijven en organisaties in Noord-Nederland.
Jij wil aan de slag met uitdagende vraagstukken en jezelf volop ontwikkelen: je wil vlammen! Dat kan tijdens onze traineeships. Welk traineeship je ook kiest, je volgt een uitgebreid ontwikkelprogramma en wordt intensief begeleid. Je volgt trainingen, krijgt coaching en intervisie, én werkt op innovatieve manieren samen met je mede-trainees aan vraagstukken van diverse opdrachtgevers.

De Vonkvisie
op werk

Gemotiveerd werken en leren
Wij geloven dat je leert door te werken en het beste werk levert als je continu blijft leren. Ons twee jaar durende traineeprogramma is daarom zo opgebouwd, dat het aansluit bij de fase waarin jij zit. Je leert je mede-trainees kennen tijdens een onboardingweekend en krijgt vanaf de eerste training al handige tools aangereikt waarmee je grip krijgt op jouw opdracht en werkzaamheden.
In alle onderdelen van het traineeprogramma leg je de link tussen jouw persoonlijke ontwikkeling en de praktijk van je opdracht. Zo word je optimaal ondersteund in het uitvoeren van je opdracht en leer je ‘on the job’.

Ontdek jouw traineeship!

Wie wil vlammen, moet pit hebben