Skip to content Skip to footer

DEDICATED TRAINEESHIP

Aan de slag bij één opdrachtgever met de focus op jouw talent: dat is het Vonk Dedicated Traineeship!
Als Dedicated Trainee ligt de focus op jouw talent! Jij bent in dienst bij één van de partners van Vonk, waar je je in twee jaar tijd vastbijt in een specifieke sector.

Waarom een Dedicated Traineeship?

De organisatie waar jij aan de slag gaat heeft een specialistische opdracht die perfect aansluit op jouw studieachtergrond. Denk hierbij aan opdrachten binnen de Zorg, Overheid, IT, Bouw of Techniek. Vier dagen per week werk jij bij jouw werkgever aan een uitdagende opdracht. Jij leert de organisatie waar jij werkt van voor naar achter kennen, je past jouw specialistische kennis toe in de praktijk en ontwikkelt je in razend tempo tot een expert. Zo maak jij het verschil!
Op vrijdag volg je samen met jouw mede-trainees een uitgebreid ontwikkelprogramma en werk je aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Een deel van het programma wordt door jouw eigen opdrachtgever vormgegeven, zodat je kennismaakt met het werkveld, de organisatie en jouw collega’s. Het Traineeprogramma bestaat uit drie hoofdlijnen: Persoonlijk Leiderschap, Professionele Ontwikkeling en Ondernemerschap & Creativiteit.
 

Alleen de beste match

Jij bent klaar om te vlammen in het Dedicated Traineeship want jij bent:
  • Klaar om jezelf verder te ontwikkelen
De beste match? Dat is voor ieder Dedicated Traineeship anders. Maar één ding is zeker: Jij bent klaar om jezelf verder te ontwikkelen. Het liefst samen met jouw mede trainees, zodat jullie kunnen leren van elkaar. Daarnaast zoek je een werkgever waarbij jouw inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling voorop staat, een beetje uitdaging ga jij niet uit de weg!