Skip to content Skip to footer

TRAINEE-
PROGRAMMA

Binnen het Vonk Traineeprogramma staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je wordt intensief begeleid, zodat jij kunt vlammen! Hoofdlijnen in het ontwikkelprogramma zijn Persoonlijk Leiderschap, Professionele Vaardigheden en Ondernemerschap & Creativiteit.
Icon

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden en richting te geven. Je leert jezelf beter kennen, ervaart hoe jij in balans kan blijven en experimenteert met gedrag. We dagen je regelmatig uit om te reflecteren. En dat doen we op een samenhangende manier, zodat je altijd weet waarom we met elk onderdeel bezig zijn.
Jij krijgt een persoonlijk profiel op het platform van Eelloo, waar je gebruik maakt van verschillende tests die de ruggengraat vormen van jouw persoonlijke ontwikkeling. De tests leggen de basis voor jouw persoonlijke ontwikkelingsplan. Want persoonlijke ontwikkeling begint bij zelfinzicht. Daarnaast krijg je één-op-één coaching, volg je trainingen en heb je samen met jouw mede-trainees intervisie.
Icon

Professionele Vaardigheden

Professionele vaardigheden zijn vaardigheden die je nodig hebt om je werk goed uit te voeren. In deze hoofdlijn staat kennisoverdracht en het aanleren van nieuwe vaardigheden centraal.
Tijdens verschillende trainingsmodules leer je effectieve methoden kennen en werk je aan jouw skills in onder andere projectmanagement en adviesvaardigheden. De trainingen sluiten zoveel mogelijk aan bij de fase van de opdracht waarin jij zit, zodat je de geleerde lessen gelijk kunt inzetten.
Naast projectmanagement en adviesvaardigheden ga je als Dedicated Trainee aan de slag met de kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor de opdracht binnen jouw organisatie.
Icon

Ondernemerschap & Creativiteit

Ondernemerschap en creativiteit zijn manieren van denken en doen waarmee jij vernieuwing kan brengen in organisaties. Tijdens Action Learning sessies, Founder Talks en inspirerende excursies hoor en ervaar je hoe anderen dit doen, én ga je zelf aan de slag. Hierbij doen we een beroep op jouw creativiteit en stimuleren we je om op je bek te gaan.
Een sterk team vorm je niet alleen door serieuze projecten met elkaar te ondernemen. Jij leert je mede-trainees pas echt goed kennen bij (informele) teambuilding activiteiten. En voor je het je afvraagt: die zitten natuurlijk ook in het programma.