Skip to content Skip to footer

TRAINEESHIP BOUW, INFRASTRUCTUUR EN RUIMTELIJKE ORDENING

POWERED BY VONK

Jong toptalent staat te springen om met jouw uitdagingen aan de slag te gaan. Maar dan moeten ze je wel vinden. En daar is iets goeds voor nodig.
Daarom ontwikkelen wij in samenwerking met onze partners het Traineeship Bouw, Infrastructuur en Ruimtelijke Ordening. Voor jong toptalent is een traineeship een aantrekkelijke start van de loopbaan, voor jouw organisatie de kans om uitdagingen in de sector op te pakken, mét sectorpartners. Van circulair bouwen tot het Deltaplan en van bouwen voor bijzondere doelgroepen tot strategische opgaven omzetten in werkbare plannen: uitdagingen genoeg waar trainees graag de tanden in zetten.

Een #multi-company traineeship

Het Traineeship Bouw, Infrastructuur en Ruimtelijke Ordening is een zogenaamd multi-company traineeship. Want om de uitdagingen in het veld aan te kunnen is het noodzakelijk om samen te werken met partners in jouw sector. De trainees maken in 24 maanden tijd kennis met drie verschillende opdrachtgevers. In acht maanden leren ze je organisatie kennen en werken ze aan een afgebakende opdracht.

Ingenieursbureaus, architecten, bouwbedrijven, woningcorporaties en gemeenten slaan via het Traineeship Bouw, Infrastructuur en Ruimtelijke Ordening de handen ineen met dit traineeship. Zij zien dat de uitdagingen hun eigen belang en organisatie overstijgen. Via de trainees delen de partners kennis en ervaringen en willen zij beter met elkaar samenwerken. Ze willen innoveren om de uitdagingen van de toekomst aan te kunnen, en zien er een voordeel in dat starters een frisse blik hebben en niets hoeven af te leren.

#Strategische HR

Als je de komende jaren genoeg passend personeel wilt hebben, is het zaak om nu te investeren in jong toptalent. Want wie nu het juiste talent binnenboord haalt en opleidt, trekt over vijf jaar aan het langste eind.
"Als branchevereniging ondersteunen wij onze leden op alle mogelijke vlakken van de bedrijfsvoering. Door het inzetten van een trainee hebben wij de mogelijkheid om serieuze vraagstukken uit te laten zoeken, waardoor wij echt het verschil kunnen maken."
Jan Jager
NVBU

Wil jouw organisatie
met ons vlammen?

Start traineeship Bouw, Infrastructuur en Ruimtelijke Ordening:
maart 2022.
Bevestiging deelnemende partners:
november 2021.
Interesse? Neem contact op met Job Mol om kennis te maken. Dan kijken we gelijk of het Traineeship Bouw, Infrastructuur en Ruimtelijke Ordening iets is voor jouw organisatie.