Skip to content Skip to footer

TRAINEESHIP ZORG & SAMENLEVING

POWERED BY VONK

Jong toptalent staat te springen om met jouw uitdagingen aan de slag te gaan. Maar dan moeten ze je wel vinden. En daar is iets goeds voor nodig.
Daarom ontwikkelen wij in samenwerking met onze partners het Traineeship Zorg & Samenleving. Voor jong toptalent is een traineeship een aantrekkelijke start van de loopbaan, voor jouw organisatie de kans om uitdagingen in de sector op te pakken, mét sectorpartners. Uitdagingen zoals de juiste zorg op de juiste plek bieden, inspelen op demografische veranderingen (met minder mensen meer zorg bieden) en de maatschappelijke ontwikkeling waarbij we meer van ziekte en zorg naar gezondheid en gedrag willen gaan.

Een #multi-company traineeship

Het Traineeship Zorg & Samenleving is een zogenaamd multi-company traineeship. Want om de juiste zorg op de juiste plek te bieden is het belangrijk om samen te werken met partners in jouw sector. De trainees maken in 24 maanden tijd kennis met drie verschillende opdrachtgevers. In acht maanden leren ze je organisatie kennen en werken ze aan een afgebakende opdracht.

Organisaties zoals woningcorporaties, zorgaanbieders en gemeenten slaan via het Traineeship Zorg & Samenleving de handen ineen met dit traineeship. Zij zien dat de uitdagingen hun eigen belang en organisatie overstijgen. Via de trainees delen de partners kennis en ervaringen en willen zij beter met elkaar samenwerken. Ze willen innoveren om de uitdagingen van de toekomst aan te kunnen, en zien er een voordeel in dat starters een frisse blik hebben en niets hoeven af te leren.

#Strategische HR

Als je de komende jaren genoeg passend personeel wilt hebben, is het zaak om nu te investeren in jong toptalent. Want wie nu het juiste talent binnenboord haalt en opleidt, trekt over vijf jaar aan het langste eind.
"De meerwaarde van de trainee van Vonk is het zelfstartend vermogen en de begeleiding vanuit Vonk. Door het inzetten van trainees op de verschillende verbindende projecten binnen het sociaal domein, investeren we in het netwerk van de toekomst."
Bart Stekelenburg
Lentis

Wil jouw organisatie
met ons vlammen?

Start traineeship Zorg & Samenleving:
maart 2022.
Bevestiging deelnemende partners:
november 2021.
Interesse? Neem contact op met Job Mol om kennis te maken. Dan kijken we gelijk of het Traineeship Zorg & Samenleving iets is voor jouw organisatie.