Is jouw toekomst de toekomst van Groningen? Tijdens het Nationaal Programma Groningen Traineeship ga je in twee jaar werken aan drie gevarieerde opdrachten. Dat doe je op meerdere plekken in de provincie bij verschillende partners.


Nationaal

Programma
Groningen
Traineeship


Is jouw toekomst de toekomst van Groningen?

Binnen het Nationaal Programma Groningen Traineeship werk jij aan programma’s en projecten die voor Groningen het verschil maken. Je krijgt de kans om bij gemeenten en/of de provincie vanuit diverse rollen een bijdrage te leveren aan de vier ambities van Nationaal Programma Groningen: het versterken van de leefomgeving, de economie, opleidingen, banen en de natuur en het klimaat. Daarnaast krijg jij alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, je netwerk uit te bouwen en om kennis te maken met de grootste opgaven in de regio Groningen.

Het Traineeprogramma

Tijdens het uitgebreide traineeprogramma begeleiden wij jou op een verrassende, innovatieve én persoonlijke manier. Het programma bestaat uit drie hoofdlijnen: persoonlijk leiderschap, professionele vaardigheden en jouw toekomst in Groningen. Samen met je mede-trainees volg je trainingen en krijg je coaching en intervisie van ervaren coaches, ondernemers en inspirerende trainers.


Jij past bij Nationaal Programma Groningen, omdat...

je niet kan wachten om jezelf verder te ontwikkelen

je zelfbewust bent, een brede maatschappelijke interesse hebt en effectief werkt

je ondernemend bent en graag het voortouw neemt, op zoek naar nieuwe kansen

je resultaatgericht bent en niet terugdeinst voor het dragen van verantwoordelijkheid


Solliciteren voor het Nationaal Programma Groningen Traineeship

Wil jij graag trainee worden bij Nationaal Programma Groningen? Houd deze pagina in de gaten of meld je aan voor onze Talent Pool! Wij houden je dan op de hoogte van de nieuwste vacatures.


Op dit moment is het niet mogelijk om te solliciteren voor het traineeship van Nationaal Programma Groningen. We houden je op de hoogte. Meld je aan voor de Talent Pool om als eerste op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen rondom dit traineeship.


Solliciteren
Nationaal Programma
Groningen
Traineeship


  • Uitdagende opdrachten in het tweejarige Nationaal Programma Groningen Traineeship
  • Een intensief traineeprogramma, gericht op jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling
  • Coaching, training en begeleiding
  • Samenwerken op allerlei niveaus én met mede-trainees.

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief