Werk maken van de energietransitie én groeien als persoon en professional: dat is het New Energy Traineeship!

Tijdens het New Energy Traineeship leer je in twee jaar tijd de verschillende inhoudelijke aspecten van de energietransitie (nog beter) kennen, werk je aan je persoonlijke groei en geven we samen de energietransitie in Noord-Nederland vorm.


KONNECT

New Energy
Traineeship


Vlammen tijdens het New Energy Traineeship

Tijdens het New Energy Traineeship werk jij vier dagen per week aan een energietransitie gerelateerde opdracht bij een of meerdere van de deelnemende organisaties. Deze organisaties zijn coalitiepartners van New Energy Coalition of andere organisaties die werk maken van de energietransitie. Daarnaast ga je met je medetrainees op de vijfde dag aan de slag met je persoonlijke en professionele groei.

Het New Energy Traineeprogramma

Het traineeprogramma bestaat uit twee hoofdonderdelen. Bij de New Energy Business School volg je een intensief programma waarna je je met recht specialist in de energietransitie kan noemen. Daarnaast ga je aan de slag met jouw persoonlijk leiderschap tijdens het soft skills programma van Vonk, zodat jij je ontwikkelt tot een complete en zelfbewuste energieprofessional.

 

Twee specialisaties in het New Energy Traineeship

Het New Energy Traineeship richt zich op twee type profielen:

Energy Transition Business & Innovation Programme

Toptalent met een achtergrond in business, innovatie en communicatie. Minimaal HBO/ WO opgeleid en sterke affiniteit met de energietransitie. Tijdens het traineeship word je in de breedte opgeleid in de energietransitie.

Energy Transition Specialist Programme

Toptalent met een achtergrond in de energietransitie. Aantoonbaar door opleiding of het Energy Academy Certifcate. Minimaal HBO/ WO opgeleid en sterke affiniteit met de energietransitie. Tijdens het traineeship word je verder gespecialiseerd in de energietransitie.

Heb je brandende vragen? Stel die dan gerust aan Rients Verschoor via 06 81 43 00 95 of .


Alleen de beste match

Jij bent klaar om te vlammen in het New Energy Traineeship, want jij bent:

erop gebrand om te werken aan de energietransitie

Jij wil bijdragen aan de energietransitie en stroopt daarvoor de mouwen op. Je hebt aantoonbaar affiniteit met de energietransitie en wil tijdens het New Energy Traineeship graag in een positie zitten waarin je verschil kunt maken.

klaar om jezelf te ontwikkelen binnen één van de twee New Energy tracks

Jij herkent je in één van de twee profielen van het New Energy Traineeship en wilt je graag verder ontwikkelen in de energietransitie. Je ziet het New Energy Traineeship als dé plek om je professionele ontwikkeling te versnellen!

enthousiast om te groeien

Binnen het traineeprogramma is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling: naast persoonlijke coaching en intervisie volg je allerlei vaste trainingen en kies je zelf workshops, trainingen en events uit het brede aanbod van Vonk en de New Energy Business School, die passen bij jouw groeiambities.


Selectie­procedure New Energy Traineeship

1. Jouw cv en motivatie

Laat ons in je motivatiebrief weten waarom jij een match bent met de wereld van New Energy, waarom jij graag trainee wilt worden, en geef aan voor welke opdracht(en) jij warmloopt.

2. Het gesprek

Werken jouw CV en motivatie aanstekelijk? Dan nodigen we je uit om in gesprek te gaan met ons selectieteam. In het gesprek gaan we nader in op jouw verwachtingen en ambities voor het traineeship.

3. Selectiedag

Zien wij in jou de ideale New Energy trainee, dan nodigen we je uit voor de selectiedag. Deze dag staat in het teken van verdieping en persoonlijke gesprekken met ons én opdrachtgevers.

4. Flame, set, match!

Bij ons geen zesjesmentaliteit. De New Energy trainees zijn de allerbeste trainees. Na de selectiedag hoor je snel van ons of we met jou willen beginnen aan het New Energy Traineeship. Daarna heb je snel een klikgesprek met het werkveld, we nemen alle arbeidsvoorwaarden met je door en bespreken wanneer je gaat beginnen. Gefeliciteerd!


Op dit moment is solliciteren niet mogelijk. Wil je op de hoogte blijven van vacatures? Dat kan! Meld je dan snel aan voor onze Talent Pool.


Solliciteren
New Energy
Traineeship


  • Uitdagende opdrachten in het tweejarige New Energy Traineeship
  • Een intensief traineeprogramma, gericht op jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling
  • Coaching, training en begeleiding
  • Samenwerken op allerlei niveaus én met mede-trainees.

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief