Skip to content Skip to footer

TALENT BIJ JOU AAN DE SLAG

Jij ziet de potentie van ambitieus talent en gelooft in de kracht van persoonlijke ontwikkeling. Of je nou staat te springen om nieuw talent, of je eigen young professionals een extra uitdaging wilt bieden: Vonk is jouw partner met een missie.
Vonk werkt met ambitieus toptalent aan vraagstukken van vooruitstrevende organisaties in Noord-Nederland – zoals die van jou. Vonk werkt aanstekelijk!

Flame, set, match:
aan de slag met Vonk

Talentprogramma

Om jouw talentvolle jonge medewerkers te laten vlammen, wil je ze iets extra’s bieden. Ons prikkelende programma bestaat uit pakkende en innovatieve trainingen, persoonlijke coaching en groepsactiviteiten die de deelnemers écht nooit zullen vergeten. Hoe het talentprogramma voor jouw organisatie er precies uitziet? Dat bepalen we samen.

Traineeships

De nieuwe generatie binnenboord halen? Wij werven, selecteren en leiden samen met jou de beste trainees op. Als partner leggen we samen met jou de puzzelstukken voor het traineeship van jouw organisatie, gebaseerd op onze twee hoofdconcepten. Die hebben we ontwikkeld op basis van onderzoek naar landelijke topprogramma’s. Want de kwaliteit moet hoog zijn!