Skip to content Skip to footer

TALENT-
PROGRAMMA

Om jouw jonge, talentvolle medewerkers te laten zien dat jij goed werkgeverschap hoog in het vaandel hebt, wil je dat ze een fantastische en leerzame ervaring ondergaan. Zij willen zich verder ontwikkelen, en jij geeft ze graag die mogelijkheid.
Wij hebben het Vonk Talentprogramma ontwikkeld op basis van landelijke topprogramma’s én frisse, inspirerende methodes die passen bij de nieuwe generatie. Zo ontwikkelen jouw medewerkers zich op een innovatieve en onvergetelijke manier. Het Talentprogramma geef je samen met ons vorm, op basis van drie modules die je kunt kiezen en naar jouw wensen op maat maken.
Icon

Module Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden en richting te geven. We vinden het daarom belangrijk dat deelnemers zelf de regie hebben over hun persoonlijke ontwikkeling, en daar ondersteunen we hen op verschillende manieren bij.
De deelnemers krijgen een profiel op het platform van Eelloo en maken daar verschillende tests. Want persoonlijke ontwikkeling begint bij zelfinzicht. De tests vormen de basis voor het Persoonlijk Ontwikkelingsplan. Om de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers zorgvuldig te begeleiden, volgen ze intervisie en coaching van onze ervaren coaches. Ook koppelen we de deelnemers aan een buddy met wie ze het Talentprogramma doorlopen en met wie ze samen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.
Willen jouw medewerkers op een gestructureerde en reflectieve manier aan de slag met hun persoonlijk leiderschap? Kies dan voor deze module.
Icon

Module Professionele vaardigheden

Professionele vaardigheden zijn vaardigheden die jouw medewerkers nodig hebben om hun werk goed uit te voeren. In deze module staat kennisoverdracht en het aanleren van nieuwe vaardigheden centraal Binnen deze module kunnen we het accent leggen op projectmanagement, adviesvaardigheden en/of een verdieping binnen het werkveld van jouw medewerkers.
Binnen de verdieping op projectmanagement zoomen we in op de contouren van een project en hoe de deelnemers deze kunnen managen. De vaardigheden, inzichten en kennis die ze opdoen in de module dragen bij aan hun effectiviteit en geven bovendien zicht op de professionele houding in hun rol. Ze krijgen interventiemogelijkheden aangereikt die ze direct kunnen toepassen in hun werk.
Tijdens de verdieping op adviesvaardigheden ontwikkelen jouw jonge medewerkers zich in hun advies-, luister- en communicatievaardigheden. In de huidige tijd van samenwerking en informatieoverdracht zijn adviesvaardigheden voor elk werkveld cruciaal. Wij zorgen dat we deze module op maat maken voor jouw organisatie!
De verdieping binnen het werkveld ontwikkelen we samen met jou. Want wie kent het werkveld nou beter dan jijzelf? Wij weten welke puzzelstukken nodig zijn, en werken met jou de verdiepingsmodule uit. Een mooie bonus: die kun je intern hergebruiken!
Icon

Module Ondernemerschap & Creativiteit

Een ondernemende en creatieve houding wordt steeds belangrijker binnen en buiten organisaties. Binnen deze module leren jouw jonge medewerkers ondernemend, improviserend en creatief te werk te gaan.
Tijdens deze module nemen we jouw medewerkers mee op een expeditie langs inspirerende ondernemers, gaan ze aan de slag als kleine, slagvaardige denktank en ontdekken ze hun creatieve en improviserende vermogen tijdens verrassende, onvergetelijke activiteiten. Wel eens gehoord van paardencoaching, bokscoaching of marinierstraining? Een greep uit de onvergetelijke onderdelen die we binnen deze module kunnen samenstellen.

Slaat de Vonk over?

Neem contact op met Job Mol om kennis te maken!