Skip to content Skip to footer

TRAINEESHIPS

Wil je de beste young professionals nu aantrekken, of ben je strategisch bezig met jouw HR-vraagstukken voor de komende jaren? Vonk is jouw partner met een missie. Van werven en selecteren tot het ontwikkelen en uitvoeren van een aanstekelijk traineeprogramma, wij werken met jou aan talentbehoud- en ontwikkeling binnen jouw organisatie, én binnen Noord-Nederland.

Het multi-company model

Er zijn verschillende mogelijkheden om het beste uit het Vonk traineeship te halen. En natuurlijk willen we graag optimaal aansluiten bij jouw wensen. Daarom hebben we twee ‘smaken’ ontwikkeld waarmee we jouw traineeprogramma samenstellen.

Maar… welk traineeship je ook kiest, je profiteert van ons multi-company model. De trainees volgen in hun programma namelijk ook trainingen met trainees uit allerlei organisaties, zoals corporates, MKB-bedrijven, maatschappelijke instellingen en overheden. Zij delen hun opgedane kennis en ervaringen continu met elkaar, zodat ze zichzelf en elkaar blijven verrassen.

Multi-company traineeship

Binnen twee jaar tijd krijgt jouw organisatie drie verschillende toptrainees over de vloer, elke acht maanden een ander talent dat wil vlammen. De trainees komen als externe adviseurs in jouw organisatie en nemen hun ervaringen van andere opdrachtgevers mee naar binnen. Deze trainees zijn uitstekende generalisten, die uitblinken in project- en programmamanagement, (strategisch) advieswerk, en dat op een frisse en energieke manier aanpakken. Na het tweejarige programma ben je vrij om onze young professionals kosteloos een baan aan te bieden.
Je kiest voor dit concept als je je nadrukkelijk hard wil maken voor innovatie binnen jouw sector. Je hebt een langetermijnvisie en wil je verbinden aan leiders van de toekomst. Kennistransfer met andere partners zie je als een must, waar je via de Vonk trainees invulling aan wilt geven.
  • Drie trainees in twee jaar tijd
  • Innovatie met en tussen organisaties
  • Brede presentatie aan jong toptalent
  • Samenwerken voor Noord-Nederland

Dedicated Traineeship

Jouw organisatie zoekt naar nieuwe, jonge toptalenten die met complexe vraagstukken uit de voeten kunnen. Deze nieuwe generatie collega’s gaat vol voor jouw organisatie. Daarom wil je de trainees vanaf dag één bij jou in dienst hebben en zul je ze deels intern opleiden. Je wilt ze klaarstomen voor een toekomst in jouw organisatie, en dat gaat verder dan slechts hun takenpakket kunnen uitvoeren.
In het Dedicated Traineeship werven en selecteren wij samen met jou topkandidaten, die twee jaar lang meedraaien in de klas van Vonk trainees. De trainees leren met en van elkaar, en volgen een uitgebreid ontwikkelprogramma op de leerlijnen Persoonlijk Leiderschap, Professionele Vaardigheden, en een inhoudelijke leerlijn die aansluit bij jouw sector.
  • Werving en selectie gericht op jouw toekomstige HR-behoefte
  • Een intensief tweejarig programma voor jouw dedicated trainees
  • Nieuwe collega’s die toegewijd zijn aan jouw organisatie
  • Jouw trainees onderdeel van de Vonk leerschool, met trainees uit allerlei organisaties

Past een Vonk trainee bij mijn organisatie?

Een Vonk trainee is zelfbewust, houdt de vaart erin en zorgt voor zichtbaar resultaat. Dat vinden wij belangrijk, en vullen we aan met competenties waar jij naar op zoek bent. Daarom werven en selecteren we scherp aan de hand van ons Vonk competentiemodel.

De trainees van Vonk groeien als ze verantwoordelijkheid krijgen én voelen. Daarom zorgt Vonk met jou voor een heldere en uitdagende opdracht. En wil je met meerdere organisaties een trainee inschakelen? Dat kan, dan zorgen wij dat er een mooie samenwerking ontstaat.

Slaat de Vonk over?

Neem contact op met Job Mol om kennis te maken!