Werken
met Vonk


Zie jij de potentie van ambitieus talent en geloof jij in de kracht van persoonlijke ontwikkeling? Of je nou staat te springen om nieuw talent, of je eigen young professionals een extra uitdaging wilt bieden: Vonk is jouw partner met een missie.


Wat wij voor jou kunnen betekenen

Wij ontwikkelen en begeleiden traineeships en talentprogramma’s voor starters en young professionals.

 • We ontwerpen talentprogramma’s voor en met opdrachtgevers.
 • We kennen, werven en selecteren ambitieus talent.
 • We trainen, coachen en begeleiden starters en young professionals.
 • Wij zijn kennispartner voor jouw vraagstukken over het vinden, verbinden en boeien van starters en young professionals.

Waar wij
voor staan


Wat we doen is één ding, maar hoe we dat doen is net zo belangrijk!

Dit zijn onze kernwaarden.

Nieuwsgierig

Wij helpen starters en young professionals te groeien. Dat kan alleen als we écht weten waar zij behoefte aan hebben. En hoe die behoeften veranderen. Dat uit zich in vragen blijven stellen, luisteren, trends volgen en dichtbij staan.

Avontuur

Nee, je gaat niet skydiven. Hoewel… Persoonlijke en professionele groei moet prikkelen! Zeker tijdens een talentprogramma. En daarvoor is het nodig dat je buiten je comfortzone treedt. Wij zorgen voor de veiligheid én uitdaging om dat te kunnen doen.

Kwaliteit

Een hele belangrijke. Trainees en young professionals moeten telkens weer vol energie uit een training komen, geïnspireerd een coachingsessie verlaten en zin hebben om aan zichzelf en hun opgaven te werken. Zij zijn de mensen die werken aan een betere wereld van morgen, wij willen ze daar volledig bij ondersteunen. Dan moet de kwaliteit van onze coaching, training en begeleiding hoogwaardig zijn.

Betrokken partnerschap

Wij werken nauw samen met onze partners. Met jouw kennis van de organisatie en het werkveld en onze ervaring met young professionals bouwen we samen krachtige programma’s. Samen maken we er ook in de uitvoering een succes van. Daarvoor is betrokkenheid nodig: initiatief, een vinger aan de pols, en bevlogenheid!

 


Flame, set, match: aan de slag met Vonk!

Neem contact met ons op

Met de Vonk methode kiest talent voor jou.

Wie ben ik?

Natuurlijk gaat het erom wat jong talent kan en wil. Maar daar komen ze pas echt achter, als ze weten wie zij zijn. Daarom is zelfinzicht één van de pijlers van de Vonk leerschool. Wij helpen ze te ontdekken hoe zij in elkaar zitten. Ze testen hun krachten. En stellen met onze talentcoaches hun Groeiplan op, om zelfinzicht om te zetten in actie.


Wat kan ik?

Jong talent leert ‘on the job’ en verdiept zich tijdens trainingen en workshops in de Vonk leerschool. Ze versterken hun skills en leren nieuwe vaardigheden waar zij de rest van hun leven profijt van hebben. Samen met jouw organisatie leggen wij de puzzel die nodig is om jouw jong talent te trainen in hun benodigde vaardigheden.


Wat wil ik?

Wij helpen jouw jonge medewerkers om te ontdekken waar zij voor staan en wat zij willen. Samen met onze talentcoaches ontwikkelen ze hun toekomstvisie en geven ze hun carrière vorm. Onze trainers begeleiden ze om hier effectief invulling aan te kunnen geven.


Vonk werkt samen
met deze organisaties:

 • "Het stuk persoonlijk leiderschap van Vonk biedt een sterke meerwaarde in mijn dagelijkse werkzaamheden. Niet alleen heb ik geleerd wat mijn kernkwaliteiten zijn en hoe ik deze kan inzetten, maar ik leer ook om te gaan met dagelijkse omstandigheden als weerstand of conflict"
  Caitlin Weyhenke
  Hi!Noord Trainee bij Lifelines
 • "Een verrijking voor elke young professional die de uitdaging aan durft te gaan om zichzelf de spiegel voor te houden"
  Siërra Wongsoredjo
  Deelnemer Talentprogramma | Casemanager Inkomen BRWI
 • "Vonk is een fijne samenwerkingspartner die het belang van de trainee centraal stelt."
  René Donkerbroek
  Nationaal Programma Groningen
Meer inspiratie

Lees onze verhalen

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief.

Optin nieuwsbrief